Recruit a Student Zwolle

Het team van Recruit a Student Zwolle

Remco Breet

Remco Breet

Franchiseondernemer
Nina Keupink

Nina Keupink

Senior Accountmanager
Jordy van Koert

Jordy van Koert

Accountmanager
Denise Ketelaar

Denise Ketelaar

Franchiseondernemer

Studenten uitzendbureau Zwolle

 +31(0)88 522 00 38

 zwolle@recruitastudent.nl
 Eekwaal 20 | 8011 LD | Zwolle

Studenten uitzendbureau Recruit a Student Zwolle focust zich op het maken van de perfecte match tussen bedrijven en getalenteerde studenten. Onze jarenlange ervaring en ons grote aanbod van diensten zorgt ervoor dat wij een passende oplossing kunnen bieden voor ieder HR-gerelateerd probleem.

Ons studenten uitzendbureau Zwolle hanteert een persoonlijke aanpak. De studenten in onze database kennen wij persoonlijk en wij weten wat hun unieke kwaliteiten zijn. Dit zorgt ervoor dat wij snel voor u geschikte werkstudenten kunnen selecteren. 

Wij zien het als ons doel om voor de studenten in onze database een studie gerelateerde bijbaan te vinden. Voor de studenten is dit erg interessant, zij kunnen hierdoor al tijdens hun studie relevante werkervaring op doen en dit biedt hen de mogelijkheid om zichzelf te onderscheiden van hun studiegenoten. Voor bedrijven biedt dit ook veel voordelen. De studenten willen graag hard werken, zijn leergierig en beschikken vaak al over de basiskennis van het vak door hun studie.

Maar wanneer kiest u nou voor het inhuren van een werkstudent via studenten uitzendbureau Zwolle? Veel ondernemingen hebben last van wisselende drukte. Het ene moment blijven de opdrachten/orders binnen stromen en komt u mankracht tekort. En het andere moment blijven de opdrachten uit en heeft u te maken met een personeelsoverschot. Het inhuren van een werkstudent is de ideale oplossing! Wanneer u behoefte heeft aan extra hulp kunnen wij snel gemotiveerde studenten voor u regelen. Maar wanneer het rustiger is kunt u eenvoudig afschalen en zit u nergens aan vast.

De studenten die u in kunt huren via uitzendbureau studenten Zwolle zijn flexibel inzetbaar. U kunt de studenten inschakelen voor vaste of flexibele diensten, voor de korte of lange termijn. Ook voor eenmalige klussen kunt u getalenteerde studenten inhuren.

Het inhuren van een werkstudent zorgt er tevens voor dat u meer rendement behaalt uit uw vaste werknemers. De afgelopen jaren is de werkdruk binnen bedrijven flink gestegen. Hierdoor hebben de professionals meer taken gekregen naast hun volle agenda en dit heeft weerslag op de productiviteit en kwaliteit. Een intelligente werkstudent kan deze werkdruk verminderen door het assisteren van een professional. De professional kan zich weer focussen op zijn/haar belangrijkste taken en hierdoor wordt de kwaliteit van het werk verbetert.

Vanzelfsprekend is het inhuren van een werkstudent voordeliger dan het inhuren van een ervaren professional. Een student die in te huren is via uitzendbureau studenten Zwolle volgt nog een studie en wil graag voor u werken in de vorm van een bijbaan. Dit betekent echter niet dat een werkstudent minder gemotiveerd is. De studenten zien hun bijbaan als een kans om relevante werkervaring op te doen waardoor zij zichzelf kunnen onderscheiden van hun studiegenoten en om een netwerk op te bouwen in de branche waar in zij willen werken wanneer zij afgestudeerd zijn.

Het inhuren van een werkstudent via uitzendbureau Zwolle studenten zorgt ervoor dat u in een vroeg stadium talent binnen haalt in uw organisatie. Hierdoor bestaat de kans dat een student kan doorgroeien tot een volwaardig werknemer binnen uw organisatie. Hierdoor kunt u flink op de kosten besparen, u hoeft geen geld uit te geven aan de werving & selectie en het inwerken van een nieuwe werknemer. De student kent het bedrijf en de processen immers al.

Wilt u weten wat uitzendbureau Zwolle studenten Recruit a Student Zwolle voor u kan betekenen? Lees dan hier meer over onze diensten zoals werving & selectieuitzenden & detacherenpoolmanagement en online uitzenden

Natuurlijk kunt u ook contact met ons opnemen of een bel-mij-terug formulier invullen. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening. Recruit a Student Zwolle zorgt er voor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

Direct een offerte ontvangen?

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op met een voorstel!

Telefoonnummer