Ervaringen - Recruit a Student

Ervaring van franchiseondernemers!

Het is natuurlijk te gemakkelijk om van jezelf te zeggen dat je een top-formule hebt ontwikkeld. Daarom laten we op deze pagina onze franchiseondernemers zelf uitgebreid aan het woord…​

Tilburg en Den Bosch

Linda Fait: "Na een paar jaar als intercedente te hebben gewerkt, wist ik dat ik in deze branche verder wilde. Omdat ik door Jaap en Remco veel bij de bedrijfsvoering werd betrokken, wist ik ook dat ik zelfstandig een kantoor in Tilburg wilde runnen. Toegegeven: er komt heel wat bij kijken. Maar de vele voordelen winnen het met gemak van die paar nadelen."

Gina van den Broek: "Voordat ik franchisenemer ben geworden heb ik een mooi pad mogen bewandelen binnen Recruit a Student. In 2016 begon ik als stagiaire op het hoofdkantoor, vervolgens heb ik in 2017 en 2018 gewerkt als accountmanager en nu is het 2019 en mag ik mijn eigen vestigingen runnen. Dromen Durven Doen zeiden Jaap en Remco, en dat heb ik gedaan!"

Belgie

Niels Heshof: "Het lijkt misschien een vreemde stap: vanuit een topsportklimaat de overstap maken naar de uitzendbranche. Toch zijn er meer gelijkenissen dan ik vooraf al had bedacht. Het draait om presteren. En ik zeg heel eerlijk: als zelfstandige presteren is een héél stuk leuker en spannender dan presteren voor een werkgever. Het is net als bij topsport: je bent zelf ‘in charge’. Als het mis gaat, kun je niemand behalve jezelf de schuld geven. Dan heb je iets gewoon niet handig gedaan of iets over het hoofd gezien. Maar als je succes hebt…. Wat een zálig gevoel. Want dat heb je ook helemaal zelf gedaan."

Leeuwarden en Groningen

"Wij hebben samen een interim bureau gehad in het hogere segment, dit hebben wij respectievelijk 10 en 5 jaar gedaan. Hierbij vulde we mooie functies in van directeuren en managers op een hoog niveau. Doordat wij veel aan de overheid leverde, hebben wij de crisis goed doorstaan. Echter trapte de overheid op de rem en zijn wij na gaan denken over de toekomst. Zo zijn wij in de uitzendbranche terecht gekomen. Ook hier plaatsen wij mensen, echter is deze wereld veel hectischer en sneller."

Amsterdam en Utrecht

Ruud de Groot: "Na een aantal jaar in vaste dienst te zijn geweest bij Recruit a Student, heb ik in augustus 2017 besloten om te starten als franchise ondernemer. Ik heb er dan ook het volste vertrouwen in om Amsterdam op te bouwen tot een mooi bedrijf.  Mijn ambitie is om een serieuze speler te worden de markt van Amsterdam en omgeving, van Hilversum tot aan Haarlem.

Flevoland, Zwolle, Apeldoorn en Enschede

"Sinds mei 2018 zijn wij gestart als franchiseondernemers in gebied Flevoland. Daarvoor werkte we allebei bij een internationaal autoverhuurbedrijf; Denise als marketeer, Remco in de operatie/sales. Tijdens ons vorige werk kwamen wij al in aanmerking met Recruit a Student, maar dan als opdrachtgever. Toen we beide toe waren aan een vervolgstap in onze carrière was de keuze om te gaan ondernemen als franchiseondernemer bij Recruit a Student snel gemaakt."

Den Haag

Niels Heshof: "Het lijkt misschien een vreemde stap: vanuit een topsportklimaat de overstap maken naar de uitzendbranche. Toch zijn er meer gelijkenissen dan ik vooraf al had bedacht. Het draait om presteren. En ik zeg heel eerlijk: als zelfstandige presteren is een héél stuk leuker en spannender dan presteren voor een werkgever. Het is net als bij topsport: je bent zelf ‘in charge’. Als het mis gaat, kun je niemand behalve jezelf de schuld geven. Dan heb je iets gewoon niet handig gedaan of iets over het hoofd gezien."