Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Beurs student inhuren

Staat u binnenkort op een beurs en bent u op zoek naar studenten die u hierbij kunnen ondersteunen? Recruit a Student helpt u graag bij het inhuren van beurs studenten. De studenten in de database van Recruit a Student zijn flexibel en kunnen veel verschillende werkzaamheden voor u uitvoeren.

Heeft u een product wat gepromoot of verkocht moet worden? Dan staan onze commerciële sales studenten voor u klaar. Is uw stand gefocust op horeca? Dan kunnen onze horecatoppers uw team aanvullen. Maar ook wanneer u wat extra handen nodig hebt met op- en afbouwen van uw stand staan onze handige studenten klaar om u uit de brand te helpen.

De studenten van Recruit a Student zijn volledig flexibel in te zetten. U geeft een week voor de uitzending aan hoeveel studenten u nodig heeft en tot de dag voor de uitzending kunt u eenvoudig nog extra studenten aanvragen. Vooraf geeft u een schatting van hoelang de studenten zullen werken maar u betaalt alleen voor de daadwerkelijk gewerkte uren. Voor maximale flexibiliteit kunt u dus het best beurs studenten inhuren via Recruit a Student.

Wilt u een beurs student inhuren voor een beurs waar u binnenkort aanwezig bent? Vraag dan een offerte aan. Wanneer u liever uw aanvraag persoonlijk bespreekt kunt u ook contact met ons opnemen. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!