Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Hulp student assistent

Bent u op zoek naar hulp studenten die kunnen functioneren als assistent? Studenten uitzendbureau Recruit a Student kan u hiermee helpen. Als u via Recruit a Student hulp studenten inhuurt, bent u verzekerd van assistenten die gemotiveerd om hard te werken en veel te leren.

Naast het bieden van geschikt assisterend personeel, vinden wij flexibiliteit ook heel belangrijk. Zo kunt u een studentpool laten bouwen waarmee u altijd extra personeel kunt aanvragen. Hierdoor kunt u flexibel tijdens de drukke en rustige weken afwisselen met de marge van uw personeel. U betaalt alleen voor de uren die een hulp student assistent daadwerkelijk voor u gewerkt heeft. Geen verrassingen achteraf dus!

Heeft u interesse in het inzetten van een hulp student assistent? Vraag dan via onze website een vrijblijvende offerte aan. Na een snelle maar uitgebreide inventarisatie van uw vraag bieden wij u een passend voorstel. Ook kunt u contact opnemen met één van onze accountmanagers, zij vertellen u graag alles over het inhuren van een hulp student assistent.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!