Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Journalist inhuren

Bent u op zoek naar een journalistiek studenten die u kan ondersteunen wanneer u wenst? Studenten uitzendbureau Recruit a Student stelt u graag snel voor aan een journalist. Onze grote studenten database bestaat uit getalenteerde studenten, waaronder studenten die journalistiek studeren. Zij staan in de startblokken om direct voor u aan de slag te gaan.

​Talentvolle journalistiek studenten

Onze missie is om onze studenten kansen te geven om zichzelf te ontwikkelen. Onze kandidaten beschikken over unieke talenten en dankzij een studie gerelateerde bijbaan kunnen zij deze talenten verder ontwikkelen. Omdat onze studenten graag waardevolle werkervaring op willen doen zijn zij zeer gemotiveerd om voor u aan de slag te gaan.
Daarnaast betekent een journalist inhuren via Recruit a Student dat u het talent van morgen vandaag al in huis haalt. Onze journalistiek studenten zijn niet de meest ervaren journalisten, maar zij willen zich wel erg graag bewijzen. Een perfecte kans voor u om naar de toekomst te kijken. Deze journalistiek studenten kunnen zomaar uw top reporter worden nadat ze zijn afgestudeerd!

​Flexibiliteit

Via Recruit a Student kunt u op zeer flexibele basis een journalist inhuren. De journalistiek studenten zijn zowel op fulltime-, parttime-, als oproepbasis inzetbaar. Hierdoor kunt u ook ad hoc een journalist inhuren. Dankzij onze heldere communicatie en korte lijnen kunnen we snel schakelen en kunnen wij uw lastminute aanvraag vaak snel vullen.

​De dienstverlening van Recruit a Student

Vanzelfsprekend stellen wij graag snel en voordelig een getalenteerde journalist aan u voor, maar als betrouwbare HR-partner zijn wij u ook graag van dienst bij de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, poolmanagement en online uitzenden & verloning.

​Meer informatie?

Wilt u graag een journalist inhuren of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Via onze website kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij zullen uw wensen razendsnel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Wenst u een HR-advies op maat of heeft u nog vragen? Vul dan vrijblijvend het bel-mij-terug formulier in en wij zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!