Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Laborant inhuren

Heeft u interesse in een Laborant inhuren die u kan ondersteunen met verschillende werkzaamheden? Bij Recruit a Student beschikken wij over een grote database die bestaat uit getalenteerde studenten, waaronder studenten die laborant studeren. Wij stellen u graag snel en gemakkelijk een geschikte laborant aan u voor. Deze studenten staan in de startblokken om voor u aan de slag te gaan.

​Getalenteerde laborant inhuren

Wij als studenten uitzendbureau zien het als missie dat de studenten zichzelf kunnen ontwikkelen. De laboratorium studenten willen hun talenten graag verder ontwikkelen door middel van een studie gerelateerde bijbaan. Doordat de studenten hierdoor de nodige werkervaring op doen zijn zij extra gemotiveerd om voor u aan de slag te gaan.

Met een laborant inhuren via Recruit a Student haalt u hét talent van morgen, vandaag al in huis. Het kan zomaar zijn dat de studenten doorgroeien in uw onderneming tot volwaardig laboranten. Hierdoor kan u later tijd besparen op het sollicitatieproces en neemt u de student over als vaste medewerker.

​Flexibel een laborant inhuren

Bij Recruit a Student vinden wij het belangrijk dat u beschikt over maximale flexibiliteit. De laborant studenten zijn zowel fulltime, parttime als op oproepbasis inzetbaar. Bij Recruit a Student vinden wij het belangrijk dat u zelf bepaalt waar, wanneer en hoeveel laboranten u wilt inhuren. Zo kunt u ervoor kiezen om in een drukke periode meerdere laboranten in te huren, maar in een rustige periode een laborant.

​Meer informatie

Heeft u interesse in een laborant inhuren of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Vul dan geheel vrijblijvend het offerteformulier in. Wij zullen uw aanvraag hierna grondig inventariseren en een passend voorstel doen. Wil u meer informatie? Dan kunt u altijd contact opnemen met Recruit a Student of bekijk eens onze website. Bij Recruit a Student haalt u hét talent van morgen, vandaag al in huis.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!