Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Notulist inhuren

Wilt u een notulist inhuren die flexibel oproepbaar is? Dan heeft Recruit a Student de ideale kandidaten voor u beschikbaar. Onze studenten zijn secuur en zorgen voor goede notities van uw meetings!

Flexibiliteit

U kunt een notulist inhuren die volledig flexibel ingezet kan worden. U heeft wellicht niet elke week een notulist nodig dus is het lastig om hem in eigen dienst te nemen. Daarom is Recruit a Student de ideale partner. U kunt op korte termijn een notulist aanvragen en wij zorgen dat er een geschikte kandidaat direct beschikbaar is. Wanneer u Recruit a Student kiest voor een notulist inhuren heeft u altijd snel en flexibel de beste kandidaat voor u klaar staan!

Het talent van morgen

Recruit a Student werkt voornamelijk met studenten. Zij zijn niet alleen uitstekende notulisten, maar zij zijn ook uw fulltimer van de toekomst. Op het moment zijn zij bezig in een studie die is gerelateerd aan uw sector. Hierdoor hebben ze kennis van de onderwerpen waardoor zij betere notities kunnen maken. Daarnaast is een student als notulist inhuren ook een mogelijkheid om uw toekomstige medewerker te leren kennen. Door de student nu flexibel in te huren kunt u zijn potentiële groei alvast testen. Zo heeft u al een band met de topstudenten voordat zij klaar zijn met hun studie en uw concurrenten ze wegkapen. Daarom heeft u met een notulist inhuren via Recruit a Student hét talent van morgen vandaag al in huis heeft!

​Betrouwbare HR-partner

Recruit a Student is een veelzijdige HR-partner. Vanzelfsprekend helpen wij u graag bij een notulist inhuren, maar wij zijn u ook graag van dienst met de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, online uitzenden & verloning en poolmanagement. Wij geven u graag vrijblijvend HR-advies en bieden een passende oplossing op maat. Tevens zijn wij, als betrouwbare HR-partner, aangesloten bij de NBBU en beschikken wij over een NEN-certificering.

​Meer informatie

Wilt u een notulist inhuren bij Recruit a Student? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw vraag razendsnel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. U kunt ook contact opnemen met onze vestiging bij u in de regio. Zij kunnen de vragen die u nog heeft over een notulist inhuren direct beantwoorden.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!