Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Notulist inhuren Utrecht

Wilt u een notulist inhuren in Utrecht die flexibel oproepbaar is? Dan heeft Recruit a Student de ideale kandidaten voor u beschikbaar. Onze studenten zijn secuur en zorgen voor goede notities van uw meetings!

Flexibiliteit

Wilt u een notulist inhuren in Utrecht die flexibel inzetbaar is? Dan heeft Recruit a Student de kandidaten voor u. Met een brede studentenpool hebben wij kandidaten die flexibel aan de slag kunnen in elk soort sector. Door de kennis die zij meenemen vanuit hun studie hebben ze ook een goede basiskennis. Daarom zijn studenten de meest flexibele notulisten die u kunt krijgen. Daarnaast zijn aanvragen bij Recruit a Student volledig vrijblijvend. Heeft u een week waar het druk is met meetings? Dan zorgen wij dat er elke dag een notulist voor u klaar staat. Is de week erna rustig en heeft u geen notulist nodig? Dan schalen wij zonder probleem terug en maakt u geen kosten. U betaald alleen voor de uren die een notulist echt maakt.

Het talent van morgen

Recruit a Student werkt voornamelijk met studenten. Zij zijn niet alleen uitstekende notulisten, maar zij zijn ook uw fulltimer van de toekomst. Op het moment zijn zij bezig in een studie die is gerelateerd aan uw sector. Hierdoor hebben ze kennis van de onderwerpen waardoor zij betere notities kunnen maken. Daarnaast is een student als notulist inhuren ook een mogelijkheid om uw toekomstige medewerker te leren kennen. Door de student nu flexibel in te huren kunt u zijn potentiële groei alvast testen. Zo heeft u al een band met de topstudenten voordat zij klaar zijn met hun studie en uw concurrenten ze wegkapen. Daarom heeft u met een notulist inhuren via Recruit a Student hét talent van morgen vandaag al in huis heeft!

​Betrouwbare HR-partner

Recruit a Student is een veelzijdige HR-partner. Vanzelfsprekend helpen wij u graag bij een notulist inhuren, maar wij zijn u ook graag van dienst met de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, online uitzenden & verloning en poolmanagement. Wij geven u graag vrijblijvend HR-advies en bieden een passende oplossing op maat. Tevens zijn wij, als betrouwbare HR-partner, aangesloten bij de NBBU en beschikken wij over een NEN-certificering.

​Meer informatie

Heeft u interesse in een notulist inhuren in Utrecht via Recruit a Student? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw vraag razendsnel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. U kunt ook contact opnemen met onze vestiging bij u in de regio. Zij kunnen de vragen die u nog heeft over een notulist inhuren in Utrecht direct beantwoorden.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!