Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Wanneer kiest u voor online uitzenden?

Alleen de gewerkte uren van de uitzendkracht betalen, het kan met onze online uitzendformule. Gedurende een periode van 1,5 jaar heeft u geen verplichtingen of risico met ziekteverzuim en betaalt u dus alleen de werkelijk gewerkte uren.

Wat is online uitzenden?

Met online uitzenden kiest u ervoor de werving & selectie door Recruit a Student uit te laten voeren op basis van een geautomatiseerd online platform. Wij brengen de gewenste werknemer(s) juridisch gezien bij ons onder. Wij maken de arbeidsovereenkomsten op orde, zorgen voor een correcte loon uitbetaling en nemen al het werkgeversrisico op ons. Zo bespaart u met uw onderneming tijd en geld.

De bij ons ondergebrachte werknemer kan elk moment van de dag inzicht krijgen in zijn/ haar eigen arbeidsovereenkomst, loonspecificatie, uitbetaling en arbeidsrechtelijke vragen. En ook u heeft via het digitale platform 24 uur per dag inzage in de periodieke kosten en beschikking over de managementinformatie.

Voordelen op een rijtje

Online uitzenden bij Recruit a Student brengt verschillende voordelen met zich mee. Veel werkzaamheden worden voor u gedaan waardoor u kostbare tijd bespaart. Het uitbesteden van het online uitzenden heeft voor u onder andere de onderstaande voordelen:

  • U ontvangt alleen een factuur voor het totaal aantal gewerkte uren.
  • Geen verplichtingen of risico met betrekking tot ziekteverzuim
  • Arbeidsovereenkomsten, uitbetaling en loonspecificaties worden door Recruit a Student verzorgd
  • Online toegang tot managementinformatie 24 uur per dag, 7 dagen per week
  • Leuke extra’s als korting op uitzendtarieven

Verder kunt u altijd even binnen komen lopen bij één van onze vestigingen. Liever telefonisch contact? Vul dan ons bel-mij-terug formulier in!

Altijd een kantoor bij u in de buurt!