Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Promotiemedewerker inhuren

Zoekt u een promotiemedewerker die flexibel oproepbaar is? Dan heeft Recruit a Student de ideale kandidaten voor u. Onze studenten zijn verantwoordelijk en enthousiast en kunnen allerlei verschillende producten of diensten promoten!

Flexibiliteit

Heeft u af en toe behoefte aan personeel dat gespecialiseerd is in promotie? Dan kunt u een promotiemedewerker inhuren via Recruit a Student. Recruit a Student werkt voornamelijk met studente. Doordat de opleidingen die onze studenten volgen erg divers zijn hebben wij voor bedrijven in elke sector kandidaten met kennis beschikbaar. Voor algemeen promotiewerk kunnen wij een sales student plaatsen en als u een kandidaat zoekt met kennis van uw dienst of product kunnen wij een student met een gerelateerde studie plaatsen. Onze studenten zijn altijd vrijblijvend aan te vragen en u betaald alleen de uren die de promotiemedewerker echt werkt.

Het talent van morgen

Flexibiliteit is niet het enige voordeel van studenten. Onze kandidaten zijn niet alleen de promotiemedewerkers voor uw aankomende opdracht. Zij zijn ook uw fulltimers van de toekomst. Zij zijn momenteel nog druk bezig met hun studie, maar na hun studie zullen ze bij u en uw concurrenten aankloppen voor een baan. Daarom is werken met studenten op oproepbasis ideaal. U leert de kandidaten nu al kennen en weet direct wat zijn potentieel is. Zo zorgt u dat u weet wie de toppers zijn voordat ze bij een van uw concurrenten aankloppen. Een promotiemedewerker inhuren bij Recruit a Student zorgt er op deze manier voor dat u hét talent van morgen vandaag al in huis heeft!

​Betrouwbare HR-partner

Recruit a Student is een veelzijdige HR-partner. Vanzelfsprekend helpen wij u graag bij een promotiemedewerker inhuren, maar wij zijn u ook graag van dienst met de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, online uitzenden & verloning en poolmanagement. Wij geven u graag vrijblijvend HR-advies en bieden een passende oplossing op maat. Tevens zijn wij, als betrouwbare HR-partner, aangesloten bij de NBBU en beschikken wij over een NEN-certificering.

​Meer informatie

Wilt u een promotiemedewerker inhuren bij Recruit a Student? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw vraag razendsnel maar grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. U kunt ook contact opnemen met onze vestiging bij u in de regio. Zij kunnen de vragen die u nog heeft over een promotiemedewerker inhuren direct beantwoorden.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!