Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Promotieteam inhuren

Wilt u een promotieteam inhuren dat flexibel inzetbaar is? Dan heeft Recruit a Student de ideale kandidaten voor u. Onze studenten zijn verantwoordelijk, enthousiast en kunnen allerlei verschillende producten of diensten promoten!

Flexibiliteit

Wilt u medewerkers die gespecialiseerd zijn in promoten? Dan kunt u een promotieteam inhuren via Recruit a Student! Recruit a Student werkt voornamelijk met studenten. Doordat onze studenten opleidingen volgen die erg gevarieerd zijn hebben wij voor elk bedrijf in elke sector een kandidaat met kennis beschikbaar. Voor algemeen promotiewerk kunnen wij sales studenten plaatsen en als u kandidaten zoekt met bepaalde kennis van een dienst of product kunnen wij personeel plaatsen met een gerelateerde studie. Onze studenten zijn altijd vrijblijvend aan te vragen en u betaald alleen de uren die het promotieteam echt werkt.

Het talent van morgen

Flexibel is niet het enige voordeel van studenten. Onze kandidaten zijn niet alleen het team voor uw aankomende opdracht. Een student van Recruit a Student is ook uw fulltimer van de toekomst. Momenteel zijn zij nog druk bezig met hun studie, maar na hun studie zullen ze bij u en uw concurrenten aankloppen voor een baan. Werken met studenten op oproepbasis is daarom ook ideaal. U leert de kandidaten nu al kennen en weet direct wie er potentieel heeft. Zo zorgt u dat u weet wie de toppers zijn voordat ze bij een van uw concurrenten aankloppen. Een promotieteam inhuren bij Recruit a Student zorgt er op deze manier voor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft! 

Betrouwbare HR-partner

Recruit a Student is een veelzijdige HR-partner. Vanzelfsprekend helpen wij u graag bij het inhuren van promotieteams maar wij zijn u ook graag van dienst met de werving & selectie van getalenteerd personeel, het uitzenden & detacheren van young professionals, online uitzenden & verloning en poolmanagement. Wij geven u graag vrijblijvend HR-advies en bieden een passende oplossing op maat. Tevens zijn wij, als betrouwbare HR-partner, aangesloten bij de NBBU en beschikken wij over een NEN-certificering.

Meer informatie

Wilt u een promotieteam inhuren bij Recruit a Student? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij zullen uw vraag razendsnel maar grondig inventariseren en vervolgens een passend voorstel doen. U kunt ook contact opnemen met onze vestiging bij u in de regio. Zij kunnen de vragen die u nog heeft over een promotieteam direct beantwoorden.

Altijd een kantoor bij u in de buurt!