Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Rechten werkstudent inhuren

Bent u voor uw advocatenkantoor op zoek naar een werknemer die u flexibel en/of tijdelijk kan bijstaan? Wij van Recruit a Student bieden u de perfecte oplossing met een rechten werkstudent. Onze rechten werkstudenten zijn studenten die een rechten studie volgen en op zoek zijn naar een studie gerelateerde bijbaan.

Voordelen

Het inhuren van studenten via Recruit a Student brengt meerdere voordelen met zich mee. U bent als organisatie bijvoorbeeld niet verantwoordelijk voor het verlonen van de studenten en zij zijn volledig verzekerd. Verder nemen wij ook de volledige juridische verantwoordelijkheid op ons. Daardoor hoeft u zich geen zorgen te maken over uw personeel en kan de volledige aandacht naar uw klanten gaan.

Recruit a Student

Recruit a Student is een uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden van studenten. Recruit a Student is opgericht in 1999 door Jaap Dietz en Remco Beijer. Ondertussen is Recruit a Student uitgegroeid tot een internationaal uitzendbureau. Naast 12 vestigingen in Nederland zijn er ook vestigingen in België, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Door deze wijde dekking kan Recruit a Student u altijd en overal van dienst zijn. Heeft u interesse in het inhuren van een rechten werkstudent? Vraag dan een offerte aan via de onderstaande button of neem direct contact met ons op!

Student inhuren

Telefoonnummer

Altijd een kantoor bij u in de buurt!