Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Schoonmaker inhuren?

Bent u op zoek naar een schoonmaker voor uw vakantiepark, kantoorruimte of woning? Dan is Recruit a Student er voor u! Recruit a Student beschikt over een uitgebreide pool aan studenten die flexibel inzetbaar zijn voor schoonmaakwerk. Een schoonmaak student kunt u voor verschillende dagen per week laten inplannen voor het aantal uren dat u wenst.

Netjes en professioneel

Onze studenten werken altijd netjes en hebben een professionele houding. Wij hebben met alle studenten een gesprek om hun mentaliteit te polsen en of zij geschikt zijn voor het werk. Dit is om u zekerheid te geven dat u een nette en schone werkplek heeft als onze schoonmaker is geweest.

Hoe kunt u een schoonmaker inhuren?

U kunt bij Recruit a Student vrijblijvend informatie aanvragen over onder andere de tarieven en de werkwijze die wij hanteren. Dit kunt u doen door een offerte aan te vragen door op de onderstaande button te klikken of door direct telefonisch contact op te nemen met een van onze vestigingen. Heeft u overige vragen kunt u ons ook bellen of een contactverzoek invullen zodat wij u terugbellen.  

Student inhuren

Telefoonnummer

Altijd een kantoor bij u in de buurt!