Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Studenten inhuren als chauffeur

Bent u op zoek naar een (privé) chauffeur? Heeft u al eens gedacht aan studenten inhuren als chauffeur? Studenten uitzendbureau Recruit a Student kan u snel en voordelig helpen met een student inhuren als chauffeur. Een student chauffeur huren brengt veel voordelen met zich mee. Zo zijn zij zeer flexibel inzetbaar en is een student chauffeur inhuren via Recruit a Student vele malen goedkoper. 

Recruit a Student is sinds 1999 actief in de uitzendbranche en zorgt dagelijkse voor de perfecte match tussen bedrijven en getalenteerde studenten. Als NEN-gecertificeerd uitzendbureau geven wij u graag advies en bieden wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem.

​Op flexibele basis een student chauffeur inhuren

Wij zien student chauffeur als een breed begrijp. Bij Recruit a Student kunt studenten inhuren als chauffeur voor verschillende doeleinden. Zo kunt u een chauffeur inhuren student wanneer u op vakantie gaat en u uw auto niet op het vliegveld wilt laten staan. Maar u kunt ook een student chauffeur inhuren wanneer u naar een zakelijke afspraak gebracht wilt worden en u ondertussen graag wilt doorwerken in de auto.

Een student chauffeur huren is niet alleen mogelijk voor persoonsvervoer maar ook voor goederenvervoer, hiker opdrachten en chauffeursdiensten. Wij zorgen er altijd voor dat de student een ervaren automobilist is en dat hij/zij netjes en voorzichtig met uw auto omgaat.

​Een HR-oplossing op maat

Als betrouwbare HR-partner bieden wij een oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem. U kunt als particulier studenten inhuren als chauffeur voor een eenmalige opdrachten of als ondernemer een studentenpool van studentchauffeurs laten samenstellen voor een groot landelijk project, Recruit a Student helpt u graag met een student chauffeur inhuren.

Wilt u graag meer weten over studenten inhuren als chauffeur? Of heeft u nog vragen over een student chauffeur inhuren? Neem dan contact op met één van onze vestigingen. Onze medewerkers vertellen u graag meer over de mogelijkheden en beantwoorden graag uw vragen. U kunt ook vrijblijvend via onze website een offerte aanvragen. Wij zullen vraag grondig inventariseren en u vervolgens een passend voorstel doen. Via Recruit a Student kunt u snel en voordelig een chauffeur inhuren student!

Altijd een kantoor bij u in de buurt!