Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Technisch personeel inhuren

Heeft u een tekort aan technisch personeel bij uw onderneming? Dan is het inhuren van studenten van Recruit a Student een goede optie voor uw onderneming. Wij zijn een betrouwbaar uitzendbureau gespecialiseerd in het uitzenden van studenten en starters. Wij stellen alleen de beste kandidaten voor aan onze partners. Door middel van een uitgebreide screening en een persoonlijk intakegesprek testen wij onze studenten. Aan de hand hiervan weten wij of ze geschikt zijn voor uw onderneming.

Diversiteit

Wij kunnen u technisch personeel uit verschillende vakgebieden aanbieden. Onze database bestaat uit studenten met ervaring in de civiele techniek, engineering, elektrotechniek en installatietechniek. Wij zorgen voor een geschikte en talentvolle kandidaat, voor welk vakgebied dan ook. Daarnaast kunnen wij ook een pool van geschikte kandidaten voor u samenstellen. Die kunt u daarna online managen via ons digitale plansysteem. Op die manier heeft u altijd genoeg en flexibel personeel tot uw beschikking

Meer informatie

Heeft u interesse, maar wilt u graag meer informatie? Dan kunt u onze recruiters direct telefonisch bereiken. Zij kunnen u de gewenste informatie direct verstrekken en eventuele vragen voor u beantwoorden. Mocht u direct een offerte willen aanvragen? Dat kan via de onderstaande button.

Student inhuren

Telefoonnummer

Altijd een kantoor bij u in de buurt!