Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Uitzendbureau Haarlem

Een tekort aan personeel in de regio Haarlem? En zoekt u een uitzendbureau die u hierbij kan helpen? Dan is Recruit a Student uitzendbureau Haarlem er voor u! Onze pool met studenten kan niet wachten om direct aan de slag te gaan. Ons doel is studenten waar mogelijk een studiegerelateerde bijbaan te bieden zodat zij tijdens hun studie al gerelateerde werkervaring op kunnen doen. Daarnaast willen wij onze studenten zoveel mogelijk flexibiliteit bieden. Dus ook voor losse klussen kunt u bij ons terecht voor snelle service.

Wij proberen u diezelfde flexibiliteit te bieden. Dit doen we door u de flexibiliteit te geven om tot 24 uur voor de aanvraag nog aanpassingen te doen. Heeft u vaste diensten beschikbaar? Dan is het mogelijk om een studentenpool samen te stellen zodat er altijd beschikbare studenten zijn die uw diensten kunnen vervullen.

Heeft u interesse in het inhuren van studenten bij Recruit a Student uitzendbureau Haarlem? Vraag dan een offerte aan zodat we aan de slag kunnen met uw aanvraag. U kunt ook contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij kunnen u direct verder helpen en uw vragen beantwoorden!

Student inhuren

Telefoonnummer

Altijd een kantoor bij u in de buurt!