Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Webdesign student inhuren

Bent u op zoek naar iemand die u kan helpen met het vormgeven van uw website, of u verder kan helpen bij de technische ontwikkeling van uw website? Dan is een student inhuren via Recruit a Student iets voor u!

Wat kan een webdesign student voor u betekenen?

Onze webdesign studenten hebben kennis van de front-end en de backend van webdesign. Zij kunnen u helpen met de structuur van uw website, de opmaak van uw website, het dynamisch en interactief maken van uw website, hoe uw website weergegeven wordt en de toegankelijkheid van uw website verbeteren voor verschillende apparaten.

Voordelen

Het inhuren van studenten via Recruit a Student brengt meerdere voordelen met zich mee. U bent als organisatie bijvoorbeeld niet verantwoordelijk voor het verlonen van de studenten en de studenten zijn volledig verzekerd. Daarnaast kan Recruit a Student de planning voor haar rekening nemen. Hiermee zorgt Recruit a Student voor een geselecteerde pool van uiterst geschikt personeel, zodat u altijd en overal beschikt over de meest flexibele en betrouwbare kandidaten.

Meer informatie

Heeft u interesse, maar wilt u graag meer informatie? Dan kunt u onze recruiters direct telefonisch bereiken. Zij kunnen u de gewenste informatie direct verstrekken en eventuele vragen voor u beantwoorden. Mocht u direct een offerte willen aanvragen? Druk dan op de onderstaande button!

Student inhuren

Telefoonnummer

Altijd een kantoor bij u in de buurt!