Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Werkstudent Roermond

Heeft u een onderneming in de omgeving van Roermond en bent u daarvoor op zoek naar een werkstudent die voor u aan de slag kan? Dan kunnen wij u helpen. Wij beschikken namelijk over een database vol met enthousiaste studenten die gemotiveerd zijn om aan het werk te gaan. Al onze studenten zijn uniek en hebben ieder hun eigen talenten. Er is dus altijd wel een student te vinden die binnen uw organisatie past en die de werkzaamheden kan vervullen die nu blijven liggen.

De studenten

Onze studenten beschikken vrijwel allemaal over HBO of WO niveau. U kunt onze studenten voor allerlei soorten opdrachten inzetten op inhuurbasis. De studenten van Recruit a Student willen graag aan het werk en zijn daarbij erg leergierig. Hierdoor zullen zij snel ingewerkt zijn, wat een groot voordeel kan zijn voor uw onderneming.

Hoe gaat Recruit a Student te werk?

Recruit a Student heeft 12 vestigingen in Nederland. Er kunnen dus door heel Nederland werkstudenten worden geselecteerd en geworven. De studenten die Recruit a Student aanbiedt zijn hbo- en wo-studenten. Daarnaast beschikken onze studenten over de nodige ervaring. Dit komt ten goede van uw organisatie. Zo bent u minder tijd kwijt aan het inwerken van uw nieuwe werknemer.

Student inhuren

Telefoonnummer

Altijd een kantoor bij u in de buurt!