Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Werkstudent rechten

Bent u voor uw advocatenkantoor op zoek naar een werknemer die u flexibel en/of tijdelijk kan bijstaan? Wij bieden u de perfecte oplossing in de vorm van het inhuren van een werkstudent rechten. De werkstudenten uit onze database volgen de studie rechten en willen graag waardevolle werkervaring opdoen door een studie gerelateerde bijbaan.

​De voordelen

Het inhuren van werkstudent via Recruit a Student brengt meerdere voordelen met zich mee. U bent als organisatie bijvoorbeeld niet verantwoordelijk voor de verloning van de werkstudent. Daarnaast is de werkstudent rechten volledig verzekerd omdat wij de volledige juridische verantwoordelijkheid op ons nemen. Zo heeft u geen omkijken meer naar de administratieve rompslomp en kunt u uzelf focussen op wat voor u het belangrijkst is.

De studenten die u als werkstudent in kunt huren zijn intelligent en ambitieus. Zij willen zichzelf graag ontwikkelen tot young professional. Hierdoor kunt u altijd maximale inzet van onze studenten verwachten. Verder zijn de studenten zeer flexibel inzetbaar. U kunt een werkstudent inhuren op fulltime of parttime basis. Verder zijn zij ook in te zetten voor tijdelijk werk of voor een eenmalige opdracht.

​Recruit a Student; een betrouwbare HR-partner

Studenten uitzendbureau Recruit a Student zorgt als betrouwbare HR-partner sinds 1999 voor de perfecte match tussen bedrijven en getalenteerde studenten. Met diensten als werving & selectieuitzenden & detacherenonline uitzenden & verloning en poolmanagement bieden wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem. We hebben al veel bedrijven geholpen met het inhuren van een werkstudent, ook u helpen wij graag!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden om een werkstudent rechten in te huren? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u online een offerte aanvragen. Na een razendsnelle maar grondige inventarisatie van uw vraag zullen wij u een passend voorstel doen. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

Telefoonnummer

Altijd een kantoor bij u in de buurt!