Per direct versterking

Op zoek naar een werknemer die u flexibel en/of tijdelijk kan bijstaan? Wij bieden u de perfecte oplossing in de vorm van het inhuren van een werkstudent.

  • Eenvoudig
  • Altijd begeleiding
  • Diverse pool aan studenten

Juridisch werkstudent inhuren

Bent u voor uw advocatenkantoor op zoek naar een werkstudent rechten die u flexibel en/of tijdelijk kan bijstaan? Wij bieden u de perfecte oplossing in de vorm van het inhuren van een juridische werkstudent. De werkstudenten uit onze database volgen de studie rechten en rechtsgeleerdheid op mbo-, hbo- of wo-niveau en willen graag waardevolle werkervaring opdoen door een studiegerelateerde bijbaan.

Voordelen van werkstudenten via Recruit a Student:

  • Geen verantwoordelijkheid voor verloning van de werkstudent
  • Volledige verzekering van de werkstudent, inclusief juridische verantwoordelijkheid
  • Intelligente en ambitieuze werkstudenten gericht op ontwikkeling
  • Flexibele inzetbaarheid: fulltime, parttime, tijdelijk werk, eenmalige opdrachten

Waarom werkstudenten?

Stap Tijd besparen?
Stap Volledig ontzorgd
Stap Gemotiveerde studenten
Stap Neem contact op

Allereerst is het werken met Recruit a Student tijdbesparend. Geen cv’s meer doorspitten, kandidaten afwijzen of referenties checken. Wij nemen de werving en selectie op ons en sturen u alleen de beste kandidaten voor de functie.

Onze werkstudenten zijn flexibel inzetbaar zodat u de mogelijkheid heeft de studenten alleen in te zetten wanneer u hen werkelijk nodig heeft. U zit niet vast aan een vast contract en betaalt dan ook alleen de werkelijk gewerkte uren.

Daarnaast willen onze studenten graag relevante werkervaring op doen in het bedrijfsleven. Zij zijn gemotiveerd, intelligent en leergierig. Onze werkstudenten hebben een goede werkmentaliteit en er bestaat natuurlijk een mogelijkheid dat een student doorgroeit tot vaste kracht binnen uw bedrijf. 

Bent u geïnteresseerd in een werkstudent? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Vul het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Kom in contact

Meer weten over hoe het opschalen met werkstudenten binnen jouw branche werkt? Laat je gegevens achter en wij nemen binnen 24 uur contact met je op.

 

  • Contact is geheel vrijblijvend
  • Snelle reactie op werkdagen
  • Stap voor stap begeleiding

​Recruit a Student; een betrouwbare HR-partner

Studenten uitzendbureau Recruit a Student zorgt als betrouwbare HR-partner sinds 1999 voor de perfecte match tussen bedrijven en getalenteerde studenten. Met diensten als werving & selectie, uitzenden & detacheren, online uitzenden & verloning en poolmanagement bieden wij een passende oplossing voor ieder HR-gerelateerd probleem. We hebben al veel bedrijven geholpen met het inhuren van een werkstudent, ook u helpen wij graag!

Wilt u graag meer weten over de mogelijkheden om een werkstudent rechten in te huren? Neem dan contact met ons op. Ook kunt u online een offerte aanvragen. Na een razendsnelle maar grondige inventarisatie van uw vraag zullen wij u een passend voorstel doen. Recruit a Student zorgt ervoor dat u het talent van morgen vandaag al in huis heeft.

Persoonlijk contact met een team van experts

Altijd een kantoor bij u in de buurt!