Wilt u direct contact opnemen of een offerte aanvragen? 

Winkelpersoneel inhuren

Is uw bedrijf dringend op zoek naar personeel voor in uw winkel? Dan hoeft u niet langer te zoeken. Door onze jarenlange ervaring en onze uitgebreide pool met uitstekende uitzendkrachten bent u verzekerd van goed winkelpersoneel. Als u bij ons aanklopt hoeft u niks zelf meer te doen. We zoeken de beste kandidaat zodat winkelpersoneel inhuren voor u zo laagdrempelig mogelijk is. U bent verzekerd van een nieuwe topper binnen uw bedrijf.

Onze pool voor winkelpersoneel

Onze pool met studenten is zeer uitgebreid. Dus wat voor een winkel u ook heeft wij zorgen altijd dat onze kandidaten aansluiten bij de uw branche. Zo kunt u rekenen op een ervaren personeelslid dat binnen no time is ingewerkt binnen uw bedrijf. Onze kandidaten zijn meteen inzetbaar en zijn altijd gemotiveerd. Gegarandeerd een match.

Recruit a Student

Recruit a Student zendt al studenten uit sinds 1999. Naast het uitzenden en detacheren van studenten werven en selecteren wij ook. Door onze jarenlange ervaring hebben wij een zeer uitgebreide database vol met leergierige en enthousiaste studenten ieder met ervaring in een andere branche. Zo kunnen wij voor ieder bedrijf een geschikte student selecteren. U kunt vrijblijvend een offerte aan vragen door op de onderstaande button te klikken of door direct telefonisch contact op te nemen met een van onze vestigingen.

Student inhuren

Telefoonnummer

Altijd een kantoor bij u in de buurt!