Online student Banner

Online Student

Onder Recruit a Student hebben we de tak Online Student. Met Online Student richten we ons op het zoeken en inzetten van de beste Online Marketing specialisten. Deze toppers kunnen u en uw bedrijf ondersteunen met de beste tricks voor Social Media, Search Engine Optimization, Search Engine Advertising, analyses, rapportages en ga zo maar door!

Alle voordelen

Op een rij

  • Flexibel inzetbaar
  • Wekelijkse beschikbaarheid
  • Resultaat gericht
  • Kennis van zaken
  • Snel opschalen bij groei
  • Geen verplichtingen

Wat bieden wij

Heeft u een bedrijf die een online marketing boost nodig heeft? Dan zijn onze online studenten wat u zoekt. Onze studenten doen een online marketing gerelateerde studie en worden ondersteund door onze eigen marketeers. Zo hebben wij voor alle online marketing disciplines iemand voor u klaar staan of u nu op zoek bent naar een social media manager, SEO specialist, SEA specialist of iemand die een website kan designen en opbouwen.

Hoe pakken wij dit aan

Wij nemen altijd eerst met u uw behoeften door. Soms kan het zijn dat u graag meer promotie wilt maken, maar wij een issue zien in de website die belangrijker is om uw huidige verkeer juist op de goede plek te laten komen. Wij vinden het belangrijk om een totaalbeeld te hebben van uw situatie om onze online studenten zo effectief mogelijk aan de slag te zetten!

Voordeel studenten

Waarom de keuze voor een student over een parttimer of een freelancer? Het eerste voordeel van studenten is dat ze midden in de trends zitten. De nieuwe social media die uw doelgroep over een maand gaat gebruiken zijn zij al druk mee bezig. Een tweede voordeel is leergierigheid. Onze online studenten willen zich graag ontwikkelen en staan dus erg open voor het leren van nieuwe werkwijzen in plaats van altijd hetzelfde doen. Tenslotte zijn onze online studenten ook erg flexibel. U zet ze in wanneer u ze nodig heeft en schaalt snel op en af als u grote projecten heeft waar wat extra aandacht voor nodig is en wanneer deze is afgelopen. 

Meer informatie

Wilt u meer weten over de opties van een online student inhuren? Neem dan contact met ons op via de mail of bel ons. Wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan het formulier op deze pagina in!

Offerte aanvragen