Banner Senior Staffing

Professionals werken voor jou

Onder Recruit a Student hebben we de tak Senior Staffing. SeniorStaffing levert niet alleen uitzendkrachten van het hoogste niveau. Als betrouwbare, allround HR-partner, geven wij u graag advies en bieden een oplossing op maat. De volgende diensten voeren wij graag voor u uit: Uitzenden & Detacheren, Werving & Selectie, Online uitzenden & Verloning. 

Alle voordelen

Op een rij

  • Snelle Communicatie 
  • 24/7 bereikbaar 
  • Landelijke dekking 
  • Gedreven Uitzendkrachten 

Wat wij doen

Goed personeel, geen gedoe en korte lijnen. Dat is waarmee Senior Staffing jou van dienst is. Dat klinkt heel logisch, en dat is het ook. Vooral met het team van SeniorStaffing , dat bestaat uit enthousiaste en ervaren mensen, die begrijpen hoe de uitzendmarkt in elkaar zit.

Onze werkwijze 

We zijn betrokken bij onze klanten. Als uitzendkracht of opdrachtgever ben je uniek. Zo zien wij dat, en zo gaan wij met je om. Waar de meeste collega’s stoppen, gaan wij een stapje verder. Wij zijn gefocust op resultaat. SeniorStaffing beschikt over een uitgebreid netwerk van geschikte kandidaten en we kennen de markt. Wij zijn ervan overtuigd dat de juiste persoon op de juiste plek écht resultaat levert.

U kunt direct contact met ons opnemen voor al uw vragen. Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging, dan stellen we je graag voor aan onze opdrachtgevers. Ben je op zoek naar vaste of flexibele medewerkers, dan stellen we graag geschikte kandidaten aan je voor.

Voordeel studenten

Onze dienstverlening betreft: uitzenden, detacheren, online uitzenden, herplaatsing, re-integratie en werving & selectie. Wij vinden het belangrijk dat jij je kunt bezighouden met de hoofdtaken van uw onderneming. Dan doen wij dat ook!

Senior Staffing zorgt voor de bemiddeling tussen werkgevers en ervaren uitzendkrachten. Hierbij ligt de focus voornamelijk op dienstverlenende vacatures zoals chauffeurs, gastvrouwen/heren, en het werken in de zorg. Bekijk onze vacatures en lees meer over onze dienstverlening.

Voor werkgevers bestaat de mogelijkheid om naast het 'uitzenden' ook tegen een veel scherper tarief online uit te zenden. Hierbij werft het bedrijf zelf de kandidaat, of laat een bestaande werknemer overstappen naar onze loonlijst. SeniorStaffing is een label van Recruit a Student en zijn gevestigd door heel Nederland en hebben een vestiging in België.

Meer informatie

Voor meer informatie over SeniorStaffing kan je contact opnemen met één van onze vestigingen. Wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan het formulier op deze pagina in!

Offerte aanvragen