Banner Senior Staffing

Professionals werken voor jou

Senior Staffing is onderdeel van Recruit a Student en bemiddelt tussen Opdrachtgevers en kandidaten met senior management niveau. Alleen kandidaten die hun sporen reeds verdiend hebben in het werkveld met daarbij een profiel schets waar ambitie en daadkracht vanaf straalt komen in aanmerking. Kenmerk voor bemiddeling is dat er groeiperspectief aanwezig is voor opdrachtgever en kandidaat

Wat wij doen

Kandidaten bemiddelen die het verschil maken. Dat is waar Senior Staffing voor staat. Niet alleen een match op functie en CV maar kandidaten die van nature gaan aansluiten op het DNA en cultuur van uw organisatie. Dat is waar wij voor staan.

Onze werkwijze 

Om dit te bereiken is kennis nodig van uw bedrijf en de openstaande vacature. Daarnaast weten wij wat competenties en gedragseigenschappen zijn van de kandidaat. Om met de laatste te beginnen; door een uitgebreid functieprofiel brengen wij in kaart met welke natuurlijke eigenschappen de kandidaat acteert. maar niet alleen dat. Wat zijn valkuilen en hoe functioneert de persoon in een stress situatie ? 

De blauwdruk van uw organisatie wordt verkregen door gesprekken met medewerkers op diverse functies in uw bedrijf. De ervaringen die door het moederbedrijf Recruit a Student in de laatste 23 jaar zijn opgedaan vormen een belangrijke basis.

Meer informatie

Voor meer informatie over SeniorStaffing kunt u contact opnemen met jaap Dietz , jaap@seniorstaffing.nl. Wilt u direct een offerte aanvragen? Vul dan het formulier op deze pagina in!

Offerte aanvragen