Banner - Recruit a Nurse

Recruit a Nurse

Wat is Recruit a Nurse

Bent u op zoek naar steun in de zorg? Recruit a Nurse is er voor u. Recruit a Nurse is het zorglabel van Recruit a Student. Wij hebben dit label opgericht om onze vele zorgstudenten op de juiste plek aan de slag te krijgen. 

Waar zijn wij inzetbaar

Recruit a Nurse staat voor u klaar in verschillende zorgorganistaties. Van huiskamerdiensten in de ouderenzorg tot ondersteuning op de ambulance centrale. Recruit a Nurse ondersteund uw reguliere personeel. Onze kandidaten zijn flexibel inzetbaar en hebbend de potentie om binnen uw organisatie door te groeien. Door een landelijke dekking kunnen wij overal in Nederland u van dienst zijn.

NBBU

Recruit a Student is als uitzendbureau aangesloten bij de NBBU (de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen). Deze brancheorganisatie stelt hoge kwaliteitseisen aan bijna 1000 arbeidsbemiddelaars. In 2014 trad de nieuwe NBBU-cao voor uitzendkrachten in werking waarbij een goede balans tussen flexibiliteit en zekerheid wordt geboden. Deze nieuwe NBBU-cao handelt naar de afspraken uit het sociaal akkoord en de nieuwe Wet werk & zekerheid. Mede dankzij de NBBU kunnen wij garant staan voor onze kwaliteit.

Waarom uitzenden?

Stap Tijd besparen?
Stap Volledig ontzorgd
Stap Gemotiveerde studenten
Stap Neem contact op

Allereerst is het werken met Recruit a Student tijdbesparend. Geen cv’s meer doorspitten, kandidaten afwijzen of referenties checken. Wij nemen de werving en selectie op ons en sturen u alleen de beste kandidaten voor de functie.

Onze uitzendkrachten zijn flexibel inzetbaar zodat u de mogelijkheid heeft de studenten alleen in te zetten wanneer u hen werkelijk nodig heeft. U zit niet vast aan een vast contract en betaalt dan ook alleen de werkelijk gewerkte uren. Recruit a Student verzorgt de verloning van de uren en de begeleiding van de kandidaten.

Daarnaast willen onze studenten graag relevante werkervaring op doen in het bedrijfsleven. Zij zijn gemotiveerd, intelligent en leergierig. Onze werkstudenten hebben een goede werkmentaliteit en er bestaat natuurlijk een mogelijkheid dat een student doorgroeit tot vaste kracht binnen uw bedrijf. U bespaart zo kosten voor het inwerken en vinden van nieuwe vaste medewerkers.

Bent u geïnteresseerd in een uitzendkracht? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Vul het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om uw vragen te beantwoorden.

Direct geholpen

Een van onze accountmanagers spreken over werving & selectie of direct een offerte aanvragen?