Banen in de gezondheidszorg

Recruit a Student is op zoek naar enthousiaste studenten die affiniteit hebben om in ziekenhuizen aan de slag te gaan! Het is een veelzijdige baan. Denk hierbij aan werkzaamheden als patiëntenvervoer, schoonmaak, transport, magazijn, centrale keuken en de horeca. Je verveelt je dus geen moment!

Tevens hebben wij een database vol vacatures. Zo vind je altijd wel iets dat bij je past. Kijk snel verder op de vacaturepagina. Een bijbaan student in het ziekenhuis is tevens prima te combineren met een studie. Je wordt zeer flexibel ingepland. Recruit a Student heeft jarenlange ervaring met het plaatsen van getalenteerde studenten en starters op de arbeidsmarkt.

Veelzijdigheid

Recruit a Student maakt gebruik van het werving-en-selectieproces. Dit houdt in dat wij op zoek gaan naar bedrijven die matchen met jouw wensen, eisen en karaktereigenschappen! Sluit dit goed aan? Dan is ons doel om een zo goed mogelijke samenwerking te garanderen, zodat je jezelf kan ontwikkelen en doorgroeien in het bedrijf. Als de match perfect is, zul je zien dat je het snel naar je zin zal hebben in het bedrijf en je daardoor goede resultaten kan bewerkstelligen. Wij bemiddelen tussen student en bedrijf. Neem contact met ons op en wij plaatsen je bij een leuke opdrachtgever. Op deze manier halen wij het talent van morgen, vandaag in huis!

Hoe werkt Recruit a Student?

Ben je momenteel aan het studeren of ben je net klaar met studeren? Wil je naast je studie bijverdienen én relevante werkervaring opdoen? Meld je dan aan voor de studentenpool van Recruit a Student. Studenten uitzendbureau Recruit a Student heeft de ideale bijbaan in de zorg voor jou! Recruit a Student probeert jou bij de juiste organisatie te plaatsen of blijf up-to-date van de meest recente vacatures. Zowel voor studenten als voor starters hebben wij altijd leuke en geschikte bijbanen beschikbaar. Schrijf je direct in en kom terecht in onze database, zodra er een leuke bijbaan in het ziekenhuis beschikbaar is waar jij voor in aanmerking komt nemen wij contact met je op.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!