Bezorger

Wil jij graag werken als bezorger maar weet je nog niet waar? Studenten uitzendbureau Recruit a student helpt je graag bij het vinden van je baan als bezorger. Wij zoeken de leukste baan voor je en helpen je bij het vinden naar wat je leuk vindt. We werken samen met grote bedrijven en bieden verschillende soorten vacatures bezorger aan voor jou. Wij beschikken daarom over een groot aantal vacatures in het land en is er altijd vacature bezorger voor jou.

Werken naast je studie

Wij weten als geen ander hoe het is om te werken naast je studie en daarom zijn wij zeer flexibel en werken wij met een wekelijkse planning. Via onze app kan jij je wekelijkse beschikbaarheid invullen, en bepaal je zelf waar, wanneer en hoe vaak je in de week wilt werken. Zo kan je tijdens drukke weken wat minder werken en tijdens rustige periodes meer wil werken. Bij Recruit a Student kan je dus zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent om te werken, en ben je eigen baas van jezelf. Wij vinden studie erg belangrijk en willen dat dat voor studenten ook een prioriteit blijft naast hun werk. Wij kunnen je helpen een baan te vinden wat gerelateerd is aan je studie. Als je nog niet zeker bent over je ambities en wat je wilt gaan doen kan jij bij ons inspiratie en ervaring op doen. 

Perfecte match tussen jou en bijbaan bezorger

Bij Recruit a Student proberen wij altijd de perfect match te vinden tussen jou en je vacature receptioniste. Wij zullen je uitnodigen voor gesprek bij het kantoor om je beter te kunnen leren kennen je helpen om de beste bijbaan te vinden. We gaan op zoek naar wat je interesses zijn en proberen een bijbaan daarop aan te sluiten. Doordat wij een uitzendbureau zijn kan je veel verschillende bijbanen uitproberen, wij geven je de kans om van alles te proberen zo doe je veel waardevolle werkervaring op waardoor de kans op een goede baan na je opleiding veel groter wordt. Daarnaast is er zoveel ruimte om jezelf te ontwikkelen en te groeien tot een echte professional in het vak wat jij leuk vind. 

Veel bedrijven, veel bezorger vacatures

Wij werken samen met veel bedrijven uit verschillende branches en hebben wij vrijwel in elke branche studentenwerk voor jou en daarom ook veel vacatures voor receptionistes in heel Nederland. Recruit a Student geeft jou de kans om veel ervaring op te doen en wij zullen ons uitereste best doen om je te helpen wat je jij leuk vindt. Met beschikking tot veel bedrijven, kan jij een groot netwerk opbouwen, wie weet wanneer dat van pas kan komen. Je leert nieuwe mensen kennen die verstand hebben van het vak en zij kunnen jou leren en helpen te ontwikkelen. 

Dus kom bij ons werken! Vindt de leukste vacatures voor bezorgers bij Recruit a Student. Check onze vacatures op de website en schrijf je meteen in! Wij nemen zo snel mogelijk contact op en voor je het weet werk jij als bezorger.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!