Bijbaan accountancy

Ben je op zoek naar een (nieuwe) uitdaging? Recruit a Student kan je helpen met een bijbaan in de accountancy! Wij bieden uitstekende mogelijkheden, waardoor je goed kan doorgroeien en ontwikkelen in het bedrijf. Heb je kennis van finance en bezit je administratieve vaardigheden? Dit kan je alleen maar een groot voordeel opleveren! We hebben diverse vacatures bijbaan accountancy openstaan, waarbij je zeker wel iets vindt dat bij je past! 

De beste selectie!

Recruit a Student heeft een goed systeem waarbij wij het beste uit jou en het betreffende bedrijf halen. Dit heet het werving- en selectieproces. Wij zorgen hiermee dat jouw capaciteiten goed worden benut en matcht met die van een goed bedrijf. Zo voel je je snel op je gemak en zijn resultaten snel en gegarandeerd! Verder zijn we op zoek naar studenten die de Nederlandse taal uitstekend beheersen, enthousiast en proactief zijn. Wij kijken daarom naar de bedrijfscultuur en jouw persoonlijke karaktereigenschappen. 

Dus ben jij gedreven, gemotiveerd en klaar voor een (nieuwe) uitdaging? Dan zijn we zeker op zoek naar jou! Neem contact met ons op en wij plaatsen je in een bedrijf waarin je kan doorgroeien en ontwikkelen, voor verdere arbeidsmogelijkheden. Daarbij is het de bedoeling dat wij het talent van morgen, vandaag in huis halen!

Hoe werkt Recruit a Student?

Ben je momenteel aan het studeren of ben je net klaar met studeren? Wil je naast je studie bijverdienen én relevante werkervaring opdoen? Meld je dan aan voor de pool van Recruit a Student. Studenten uitzendbureau Recruit a Student heeft de ideale financiële bijbaan voor jou! Zowel voor studenten als voor starters hebben wij altijd leuke en geschikte financiële bijbanen beschikbaar. Schrijf je direct in en kom terecht in onze database, zodra er vacatures bijbaan accountancy beschikbaar zijn waar jij voor in aanmerking komt nemen wij contact met je op.

 

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!