Bijbaan Alkmaar

Studeer jij in Alkmaar en wil jij graag een flexibele bijbaan die goed te combineren is met je studie? Studenten uitzendbureau Recruit a Student beschikt over een groot aanbod van vacatures voor studenten in verschillende branches. Door dit grote en gevarieerde aanbod van vacatures vind je snel en eenvoudig een bijbaan Alkmaar die perfect aansluit op jouw studentenleven.

​Flexibele bijbaan Alkmaar

Wij begrijpen dat het leven van een student onregelmatig kan zijn en dat vooruit plannen lastig kan zijn. Daarom kun je via Recruit a Student op zeer flexibele basis naast je studie werken. Wij werken met een flexibele week planning en via onze app kun je wekelijks zelf je beschikbaarheid doorgeven. Hierdoor is het mogelijk om tijdens drukke tentamenweken minder te werken, maar kun je tijdens rustigere periodes zoals vakanties juist meer werken. Bij Recruit a Student bepaal je dus zelf hoeveel, waar en wanneer je wekelijks werkt. Dit zorgt ervoor dat een bijbaan Alkmaar via Recruit a Student gemakkelijk te combineren is met jouw hectische studentenleven!

​Een geschikte bijbaan Alkmaar

Omdat ons aanbod van vacatures zeer uitgebreid en divers is, is het gemakkelijk een bijbaan te vinden die bij jouw interesses en studie past. Zo kun je onder andere aan de slag in een museum of kun je werken binnen de logistieke sector.

Als uitzendbureau voor studenten proberen wij altijd een bijbaan voor studenten te vinden die aansluit op hun studie. Hierdoor kunnen wij jou de kans bieden om al tijdens je studie waardevolle werkervaring op te doen. Een studie gerelateerde bijbaan zorgt er tevens voor dat je goed CV opbouwt en dat de kans op een goede baan na je studie aanzienlijk wordt vergroot. Een bijbaan Alkmaar zorgt er dus niet alleen voor dat je lekker geld verdient, je doet ook een hoop waardevolle werkervaring op.

​Meer informatie

Wil jij graag een flexibele bijbaan Alkmaar waarmee je niet alleen geld verdient, maar ook de nodige waardevolle werkervaring opdoet? Bekijk het overzicht van onze vacatures en solliciteer direct op een functie die bij je past. Wil je graag op de hoogte blijven van de verschillende vacatures, dan kun je jezelf ook inschrijven bij Recruit a Student. Via Recruit a Student vind je snel en eenvoudig een bijbaan die perfect bij je past!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!