Bijbaan als gastvrouw

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan kan je terecht bij Recruit a Student als bijbaan gastvrouw. Het is hierbij van belang dat je representatief bent en er verzorgd en netjes uitziet. Als gastvrouw ben je ook enthousiast en energiek. Dit zorgt voor een goede naamsbekendheid van het bedrijf. Jij bent dus het visitekaartje! Je gaat gasten informeren en adviseren. Een belangrijke taak van de gastvrouw is het ontvangen van de gasten aan de deur. Verder werken wij met hbo en wo studenten of starters. Recruit a Student streeft ernaar om de beste samenwerking aan te kunnen gaan tussen student en bedrijf. Ons doel is om de perfecte match te kunnen maken. Recruit a Student heeft bovendien jaren lang ervaring met het vinden en plaatsen van getalenteerde studenten en starters in de arbeidsmarkt.

De beste selectie!

Recruit a Student heeft een goed systeem waarbij wij het beste uit jou en het betreffende bedrijf kunnen halen. Dit heet het werving- en selectieproces. Wij zorgen hiermee dat jouw capaciteiten goed worden benut en matcht met die van een goed bedrijf. Zo voel je je snel op je gemak en zijn resultaten snel en gegarandeerd! Verder zijn we op zoek naar studenten die de Nederlandse taal uitstekend beheersen, enthousiast en proactief zijn. Wij kijken daarom naar de bedrijfscultuur en jouw persoonlijke karaktereigenschappen. Dus ben jij gedreven, gemotiveerd en klaar voor een (nieuwe) uitdaging? Dan zijn we zeker op zoek naar jou! Neem contact met ons op en wij plaatsen je in een bedrijf waarin je kan doorgroeien en ontwikkelen, voor verdere arbeidsmogelijkheden. Daarbij is het de bedoeling dat wij het talent van morgen, vandaag in huis halen!

Hoe werkt Recruit a Student?

Ben je momenteel aan het studeren of ben je net klaar met studeren? Wil je naast je studie bijverdienen én relevante werkervaring opdoen? Meld je dan aan voor de studentenpool van Recruit a Student. Studenten uitzendbureau Recruit a Student heeft de ideale financiële bijbaan in voor jou! Recruit a Student probeert jou bij de juiste organisatie te plaatsen of blijf up-to-date van de meest recente vacatures. Zowel voor studenten als voor starters hebben wij altijd leuke en geschikte financiële bijbanen beschikbaar. Schrijf je direct in en kom terecht in onze database, zodra er een leuke financiële bijbaan beschikbaar is waar jij voor in aanmerking komt nemen wij contact met je op.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!