Bijbaan Amstelveen

Woon of studeer jij in Amstelveen en ben je op zoek naar een flexibele bijbaan naast je studie? Dan ben jij bij Recruit a Student aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot aanbod van vacatures en helpen je graag met het vinden van jouw ideale bijbaan die perfect bij jouw studentenleven past!

​Flexibele bijbaan Amstelveen

Veel studenten hebben een turbulent leven door wisselende schoolroosters en andere verplichtingen. Hierdoor is een vaste bijbaan voor veel studenten niet mogelijk. Bij Recruit a Student kan je jouw bijbaan Amstelveen gemakkelijk plannen naast je studentenleven. Om jou zoveel mogelijk flexibiliteit te kunnen bieden, werken wij met een app waarin je zelf jouw beschikbaarheid kunt doorgeven en waarin je jezelf kunt inplannen voor openstaande diensten. Dit zorgt ervoor dat het mogelijk is om tijdens drukke periodes minder te werken maar hierdoor kun je tijdens rustigere periodes ook juist meer werken. Je hebt het helemaal zelf in de hand!

​Jouw ideale bijbaan Amstelveen

Als uitzendbureau voor studenten vinden wij het belangrijk dat je jouw bijbaan goed kunt combineren met je studie en interesses. Door werkzaamheden te verrichten die op je studie aansluiten, doe je de nodige werkervaring op en bouw je een interessant netwerk op. Dit zorgt ervoor dat de kans op een goede baan na je studie aanzienlijk wordt vergroot. Via Recruit a Student verdien je dus niet alleen geld, je doet ook een hoop waardevolle werkervaring op!

​Aan de slag bij Recruit a Student!

Wil jij ook snel en eenvoudig jouw ideale bijbaan Amstelveen vinden die goed bij jou en je studie past? Bekijk dan hier al onze vacatures en solliciteer direct op een leuke functie die jou aanspreekt. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwe vacatures die aansluiten op jouw profiel? Schrijf jezelf dan snel in bij Recruit a Student.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!