Bijbaan Amsterdam

Woon je in Amsterdam en ben je op zoek naar een leuke bijbaan die gerelateerd is aan jouw studie? Dan ben je bij studenten uitzendbureau Recruit a Student Amsterdam aan het juiste adres. Wij zorgen voor de perfecte match tussen jou en leuke bedrijven. We vinden het erg belangrijk dat jij een bijbaan Amsterdam hebt waar jij jezelf op je plek voelt en waarbij jij de kans krijgt om jezelf verder te ontwikkelen. Daarom inventariseren wij altijd goed wat jouw interesses en kwaliteiten zijn. Zo kunnen wij snel een passende bijbaan in Amsterdam voor jou vinden.

​Een studie gerelateerde bijbaan via Recruit a Student

Het is ons doel om voor de studenten in onze database een bijbaan te vinden die studie gerelateerd is. Dit biedt jou de kans om al tijdens je studie waardevolle werkervaring op te doen in de branche waarin jij later wilt gaan werken. Je kunt dus tijdens je studie jouw theoretische kennis al in praktijk brengen en hierdoor kun jij jezelf ontwikkelen tot een young professional.

​Op flexibele basis werken

Recruit a Student Amsterdam vindt flexibiliteit erg belangrijk. We begrijpen dat het voor studenten lastig kan zijn om ver vooruit te plannen. Wisselende schoolroosters zijn dan ook geen probleem. Jij kunt iedere week jouw beschikbaarheid doorgeven. Aan de hand daarvan maken wij een planning voor onze opdrachtgevers. Naast een vaste bijbaan bij een opdrachtgever waar je wekelijks voor kunt werken bieden wij ook flexibele klussen en seizoenswerk aan. Voor dit soort opdrachten kun jij jezelf gemakkelijk inplannen via onze app. Je bepaalt dus zelf waar, hoeveel en wanneer je werkt! Wanneer je een tentamenweek hebt kun je minder werken en als je in de vakanties lekker wat wilt bijverdienen kun je op flexibele basis extra werken.

Wil jij graag een bijbaan Amsterdam via Recruit a Student? Schrijf jezelf dan in via onze website. Je komt dan terecht in onze database en wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is die op jouw profiel aansluit nemen wij contact met je op. Natuurlijk kun je ook onze vacatures bekijken en solliciteren op een functie die jou aanspreekt. Recruit a Student zorgt ervoor dat jij een bijbaan vindt die echt bij je past!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!