Bijbaan Apeldoorn

Ben jij een student in Apeldoorn en ben jij op zoek naar een studie gerelateerde bijbaan? Kies dan voor een bijbaan Apeldoorn via studenten uitzendbureau Recruit a Student. Dankzij onze samenwerkingen met veel verschillende bedrijven beschikken wij over een groot aanbod van vacatures in uiteenlopende branches. Je kunt dus eenvoudig en snel op flexibele basis aan de slag voor onze opdrachtgevers!

​Een flexibele bijbaan

Het leven van een student is vaak erg onvoorspelbaar en turbulent. Daarom is een flexibele bijbaan voor studenten een must. En dit begrijpt Recruit a Student als geen ander! Om jou zoveel mogelijk flexibiliteit te bieden werken wij met een online planningstool en een planning van week tot week. Via onze app of website kun jij zelf doorgeven wanneer je beschikbaar bent en kan jij jezelf inplannen voor openstaande diensten. Op deze manier bepaal jij dus zelf wanneer je werkt. Handig wanneer je tijdens tentamenweken niet veel tijd hebt om te werken maar je juist tijdens bijvoorbeeld vakanties meer wilt werken!

Tevens bieden wij je veel flexibiliteit dankzij de verschillende soorten bijbanen Apeldoorn van Recruit a Student. Je kunt voor één opdrachtgever aan de slag gaan in de vorm van een vaste bijbaan maar je kunt ook voor meerdere van onze opdrachtgevers werken. Dit zorgt voor veel afwisseling in je werk en je doet hierdoor veel nieuwe werkervaring op. Daarnaast kun je ook nog losse klussen vervullen zoals het werken tijdens de tofste evenementen en festivals van Nederland. Je bepaalt helemaal zelf hoe jij jouw bijbaan invult!

​Studie gerelateerde bijbaan

Naast veel flexibiliteit bieden wij je ook de kans om jezelf op professioneel vlak te ontwikkelen dankzij een bijbaan via Recruit a Student. Als uitzendbureau voor studenten bieden wij veel studie gerelateerde bijbanen aan. Een studie gerelateerde bijbaan zorgt ervoor dat jij al tijdens je studie waardevolle werkervaring op kunt doen binnen het werkveld waarin jij na je studie wilt gaan werken. Hierdoor kun jij jezelf onderscheiden van jouw studiegenoten en bouw je een interessant zakelijk netwerk op. Een bijbaan Apeldoorn via Recruit a Student zorgt dus voor de perfecte combinatie van geld verdienen en werkervaring op doen!

Wil jij graag een flexibele bijbaan in Apeldoorn? Bekijk dan het overzicht van onze vacatures en solliciteer direct op een functie die jou aanspreekt. Of schrijf jezelf in bij Recruit a Student Apeldoorn zodat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw profiel.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!