Bijbaan Assen

Ben jij op dit moment aan het studeren en zoek je een flexibele bijbaan Assen? Studenten uitzendbureau Recruit a Student beschikt over een groot aantal vacatures voor bijbanen Assen die goed te combineren zijn met jouw studentenleven. Dankzij ons grote aanbod van vacatures vind je snel en eenvoudig een bijbaan Assen die bij je past.

​Een flexibele bijbaan Assen

Veel studenten hebben een onregelmatig leven en dit kan er voor zorgen dat het lastig is om vooruit te plannen. Bij Recruit a Student kan je jouw bijbaan Assen gemakkelijk plannen naast je studie. Omdat wij werken met een planning van week tot week, kan je jouw beschikbaarheid digitaal opgeven via de Poolmanager app. Kortom: heb je wat tijd over tijdens bijvoorbeeld vakanties, dan kan je veel werken. Maar is er minder tijd door bijvoorbeeld tentamens, dan werk je even wat minder. Bij Recruit a Student heb je het zelf in de hand en bepaal je zelf hoeveel je wekelijks werkt.

​Een passende bijbaan

Als uitzendbureau voor studenten vinden wij het belangrijk dat je bijbaan perfect bij jouw studie en interesses past. Daarom is het aanbod van bijbanen zeer divers en uitgebreid, zo kun je onder andere werken tijdens een motor evenement of aan de slag als hiker! Een studie gerelateerde bijbaan zorgt er voor dat je jouw netwerk uitbreidt en dat de kans op een goede baan na je studie aanzienlijk wordt vergroot!

​Meer informatie

Wil je naast geld verdienen ook relevante werkervaring opdoen? Dan ben je bij Recruit a Student aan het juiste adres. Bekijk hier het vacatureoverzicht en vindt direct een leuke vacature die bij je past. Wil je geen enkele nieuwe vacature meer missen? Schrijf jezelf dan in zodat je altijd op de hoogte blijft! Via de website van Recruit a Student vind je gemakkelijk en snel de ideale bijbaan Assen die bij je past.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!