Bijbaan Bergen op Zoom

Woon of studeer je in de omgeving van Bergen op Zoom en wil je graag een flexibele bijbaan in deze regio? Dan ben je bij studenten uitzendbureau Recruit a Student aan het juiste adres! Wij hebben een groot aanbod van bijbanen in Bergen op Zoom, hierdoor vind jij snel en gemakkelijk jouw ideale bijbaan die goed te combineren is met je studentenleven!

​Flexibiliteit

Veel studenten hebben een onregelmatig leven. Dit kan er voor zorgen dat ver vooruit plannen lastig is. Bij Recruit a Student kan je op flexibele basis werken naast je studie en kun je jouw bijbaan gemakkelijk combineren met je studentenleven.

Om jou zoveel mogelijk flexibiliteit te bieden, werken wij met een app. Via deze app kun je eenvoudig wekelijks jouw beschikbaarheid doorgeven en jezelf inplannen voor openstaande diensten. Je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Wil je tijdens je vakanties meer werken maar tijdens drukke tentamenweken juist minder werken? Bij Recruit a Student is dit geen enkel probleem.

​Een studie gerelateerde bijbaan Bergen op Zoom

Als uitzendbureau voor studenten zien wij het als ons doel om voor studenten een bijbaan te vinden die aansluit op hun studie. Op deze manier bieden wij je de kans om al tijdens je studie waardevolle werkervaring op te doen in het werkveld waarin je na je studie wilt gaan werken. Hierdoor kun je jezelf op professioneel gebied ontwikkelen en een goed CV opbouwen.

Via Recruit a Student verdien je dus niet alleen geld, je doet ook een hoop interessante werkervaring op. Hierdoor wordt de kans op een goede baan na je studie aanzienlijk vergroot!

​Meer informatie

Wil je graag relevante werkervaring opdoen en lekker wat geld verdienen? Recruit a Student helpt je graag met het vinden van jouw ideale bijbaan Bergen op Zoom! Bekijk al onze vacatures en reageer op een functie die jou aanspreekt. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures die aansluiten op jouw profiel? Schrijf jezelf dan snel in zodat je geen enkele vacature meer mist.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!