Bijbaan Eindhoven

Ben jij een student in Eindhoven en ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan? Dan ben je bij Recruit a Student aan het juiste adres! Als uitzendbureau voor studenten bieden wij veel vacatures voor studenten aan in veel verschillende branches. Recruit a Student helpt jou graag met het vinden van een bijbaan.

​Een bijbaan die echt bij je past

Natuurlijk is het erg belangrijk om je professionele kwaliteiten te ontwikkelen maar om het meeste uit jezelf te halen vinden wij ook persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Daarom plannen wij altijd een kennismakingsgesprek met jou in voordat wij je voorstellen aan onze opdrachtgevers. Tijdens dit gesprek willen wij je graag beter leren kennen en achterhalen waar jouw interesses en kwaliteiten liggen. Op deze manier kunnen wij de perfecte match maken tussen jou en een opdrachtgever.

Een studie gerelateerde bijbaan Eindhoven zorgt ervoor dat je veel waardevolle werkervaring op kunt doen in het werkveld waarin jij na je studie wilt werken. Hierdoor kun jij jezelf onderscheiden van jouw studiegenoten en bouw je tevens een interessant zakelijk netwerk op. Dankzij een leerzame bijbaan via Recruit a Student wordt de kans op een goede baan na je studie aanzienlijk vergroot. De ideale combinatie van geld verdienen en werkervaring opdoen dus!

​Flexibel werk

Een werkplek die jou veel kansen biedt is fijn maar dit moet ook goed te combineren zijn met je studie. Door onze jarenlange ervaring hebben wij geleerd dat het mogelijk is om studenten veel flexibiliteit te bieden dankzij goede communicatie en een flexibel planningssysteem. Wij werken dan ook met een planning van week tot week en via onze app kun jij zelf jouw beschikbaarheid doorgeven en jezelf inplannen voor openstaande diensten. Je bepaalt dus altijd zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Hierdoor is een bijbaan Eindhoven via Recruit a Student goed te combineren met jouw drukke studentenleven.

Heb je interesse in een bijbaan Eindhoven? Schrijf je dan snel in op onze website. Wanneer je jezelf ingeschreven hebt kom je in onze database terecht en wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is die aansluit op jouw profiel nemen wij contact met jou op. Natuurlijk kun je ook onze openstaande vacatures bekijken en solliciteren op een functie die jou aanspreekt!

 

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!