Bijbaan Enschede

Ben jij student in Enschede en ben je op zoek naar een leerzame bijbaan? Dan ben jij bij Recruit a Student Enschede aan het juiste adres! Als uitzendbureau met de focus op student hebben wij veel verschillende soorten vacatures in uiteenlopende branches. Zo vind jij altijd de bijbaan Enschede die echt bij je past!

​Flexibele bijbaan Enschede

Studenten hebben vaak een zeer onregelmatig leven. Wisselende schoolroosters, een druk sociaal leven en tentamenweken maken het lastig om ver vooruit te plannen. Dat begrijpen wij als geen ander en daarom bieden wij veel flexibele bijbanen Enschede aan. Zo werken wij met een planning van week tot week en kun jij zelf iedere week jouw beschikbaarheid aangeven voor de komende periode. Zo kun je tijdens drukke tentamenweken wat minder werken en kun je tijdens rustigere periodes zoals vakanties meer werken. Je kunt dus helemaal zelf bepalen waar, wanneer en hoe vaak je werkt.

Je kunt er voor kiezen om voor één vaste opdrachtgever te gaan werken in de vorm van een vaste bijbaan. Maar wij bieden je ook de mogelijkheid om voor meerdere van onze opdrachtgevers te werken. Hierdoor voer je afwisselend werk uit en doe je veel werkervaring op. Dit zorgt ervoor dat je kunt ontdekken wat voor werk je wel en niet leuk vindt en kom je er achter wat voor soort bedrijven er bij jou passen. Je kunt er ook voor kiezen om dit te combineren met het vervullen van losse klussen zoals het werken tijdens gave concerten en de tofste festivals van Nederland!

​Een bijbaan die echt bij je past!

We vinden het belangrijk dat jij jezelf tijdens je studie al kunt ontwikkelen op professioneel vlak. Daarom bieden wij veel studie gerelateerde bijbanen aan. Hierdoor doe je veel werkervaring op waar je in jouw latere carrière veel profijt van kunt hebben en bouw je een groot zakelijk netwerk op. Door deze studie gerelateerde werkervaring vergroot je de kans op een goede baan na je studie aanzienlijk. Recruit a Student biedt jou dus de ideale combinatie van geld verdienen en werkervaring opdoen!

Dus wil jij graag een leuke bijbaan Enschede? Bekijk dan het overzicht van onze vacatures en solliciteer op een functie die jou aanspreekt. Je kunt jezelf ook inschrijven bij Recruit a Student zodat je altijd als eerst op de hoogte bent van onze nieuwste vacatures. Dankzij Recruit a Student vind je eenvoudig en snel de bijbaan die echt bij je past!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!