Bijbaan Evenementenbeveiliger

Emporium. Defqon 1. Mysteryland. Hebben we je interesse gewekt? Als evenementenbeveiliger kan jij voor deze festivals aan het werk. Jij bent het vriendelijke gezicht van het festival en zorgt met jouw uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden voor een veilige en gezellige sfeer. Met een scherp oog houd je de boel in de gaten, met jouw glimlach los je problemen op voordat ze goed en wel ontstaan zijn.

Haal je beveiligersdiploma via Recruit a Student

Hieronder vind je de evenementen waar jij direct als beveiliger aan de slag kunt. Heb je nog geen Beveiliger 2 diploma maar ben je beschikbaar om op (bijna) alle festivals te werken? Wij bieden jou de mogelijkheid een diploma te behalen als Event Security Officer/Beveiliger niveau 2.

Naast een betrouwbare beveiliger, ben je ook een prettige gastvrouw/gastheer. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en weet als geen ander hoe je een feestje leuk houdt. Wij bieden je de tofste werkplekken en de mogelijkheid tot het behalen van een beveiligersdiploma.

Ben jij flexibel inzetbaar en heb je geen 09.00 tot 17.00 mentaliteit? En lijkt het je leuk om als evenementenbeveiliger aan de slag te gaan? Schrijf jezelf snel in en bekijk onze vacatures.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!