Bijbaan Groningen

Studeer jij en wil je graag een leuke bijbaan in Groningen waar je veel kunt leren? Studenten uitzendbureau Recruit a Student kan jou hier snel en eenvoudig bij helpen. Als uitzendbureau voor studenten hebben wij veel verschillende soorten vacatures in uiteenlopende branches openstaan. Zo vind je via Recruit a Student Groningen altijd een bijbaan die echt bij je past!

​Flexibele bijbanen in Groningen

Wij begrijpen dat het door wisselende schoolroosters en een druk studentenleven lastig kan zijn voor student om ver vooruit te plannen. Daarom bieden wij veel flexibele bijbanen Groningen aan. Wekelijks kun jij jouw beschikbaarheid doorgeven via onze website of app en wij werken met een planning van week tot week. Zo kun je iedere week zelf bepalen waar, wanneer en hoeveel je wilt werken. Dit zorgt ervoor dat je tijdens drukke tentamenweken minder kunt werken maar dat je tijdens rustigere periodes, zoals vakanties, juist meer kunt werken. 

Bij Recruit a Student kun je terecht voor een vast bijbaantje bij één opdrachtgever maar je kunt er ook voor kiezen om voor meerdere van onze opdrachtgevers aan de slag te gaan. Dit zorgt voor veel afwisseling in je werk en voor veel nieuwe werkervaring. Tevens leer je hierdoor goed wat je wel en niet leuk vindt en wat voor type organisatie bij je past. Je kunt er ook voor kiezen om losse klussen te vervullen zoals het werken op de gaafste feesten en evenementen van Nederland!

​Een bijbaan die echt bij je past!

Wij bieden jou graag de kans om jezelf al tijdens je studie op professioneel vlak te ontwikkelen. Dit doen we door voor jou een bijbaan te vinden die gerelateerd is aan jouw studie. Je doet hierdoor niet alleen veel waardevolle werkervaring op, je bouwt ook een groot professioneel netwerk op. De combinatie van deze werkervaring en het zakelijk netwerk wat je opbouwt vergroot de kans op een goede baan na je studie aanzienlijk. 

Dus wil jij graag een leuke en leerzame bijbaan en ben je benieuwd welke vacatures wij momenteel open hebben staan? Bekijk het overzicht van onze actuele vacatures! Wil jij altijd op de hoogte zijn van onze nieuwste vacatures? Schrijf jezelf dan in bij Recruit a Student. Zodra er nieuwe bijbanen Groningen beschikbaar zijn die aansluiten op jouw profiel nemen wij direct contact met je op.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!