Bijbaan Hiker

Ligt jouw passie bij auto’s? Dan kan je aan de slag met de bijbaan hiker als student! Jouw werkzaamheden? Het ophalen en afleveren van auto’s. Hiker studenten zijn zeer populair door het hele land door. Parkeerbegeleiding zou ook tot de mogelijkheden kunnen behoren. 

Verder hebben wij hele flexibele werkdagen te bieden. Je bepaalt dus zelf wanneer je wilt werken. Zelfstandigheid en klantgerichtheid is wel een vereiste, net zoals in het bezit zijn van een rijbewijs een pré is. Je zal aan de slag gaan voor diverse autobedrijven. Recruit a Student werkt met studenten of starters en hebben jarenlange ervaring met het plaatsen en vinden van getalenteerde studenten in de arbeidsmarkt. Bekijk nu alle vacatures voor de bijbaan als hiker. 

De beste selectie!

Recruit a Student heeft een goed systeem waarbij wij het beste uit jou en het betreffende bedrijf kunnen halen. Dit heet het werving- en selectieproces. Wij zorgen hiermee dat jouw capaciteiten goed worden benut en matcht met die van een goed bedrijf. Zo voel je je snel op je gemak en zijn resultaten snel en gegarandeerd! Verder zijn we op zoek naar studenten die de Nederlandse taal uitstekend beheersen, enthousiast en proactief zijn. Wij kijken daarom naar de bedrijfscultuur en jouw persoonlijke karaktereigenschappen. Dus ben jij gedreven, gemotiveerd en klaar voor een (nieuwe) uitdaging? Dan zijn we zeker op zoek naar jou! Neem contact met ons op en wij plaatsen je in een bedrijf waarin je kan doorgroeien en ontwikkelen, voor verdere arbeidsmogelijkheden. Daarbij is het de bedoeling dat wij het talent van morgen, vandaag in huis halen!

Hoe werkt Recruit a Student?

Ben je momenteel aan het studeren of ben je net klaar met studeren? Wil je naast je studie bijverdienen én relevante werkervaring opdoen? Meld je dan aan voor de studentenpool van Recruit a Student. Studenten uitzendbureau Recruit a Student heeft de ideale bijbaan hiker voor jou! Recruit a Student probeert jou bij de juiste organisatie te plaatsen of blijf up-to-date van de meest recente vacatures. Zowel voor studenten als voor starters hebben wij altijd leuke en geschikte bijbaan hiker beschikbaar. Schrijf je direct in en kom terecht in onze database, zodra er een leuke bijbaan hiker beschikbaar is waar jij voor in aanmerking komt nemen wij contact met je op.

Meld je nu aan!

Vul onderstaande formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!