Bijbaan Hilversum

Zou jij graag een bijbaan in Hilversum willen? Dan hebben wij alles wat je nodig hebt, bij Recruit a Student beschikken wij over een groot aanbod bijbanen voor studenten in Hilversum binnen verschillende sectoren. Zo vind je altijd snel en makkelijk een bijbaan in Hilversum die bij je past.

Flexibiliteit

Het leven van een student is vaak erg druk. Je hebt vele verplichtingen zoals verenigingen, tentamens, colleges en ga zo maar door. Een goede werkplek hebben is fijn maar dit moet natuurlijk wel goed samen gaan met je studie. Wij werken met een week tot week planning en via de app kan je zelf aangeven wanneer je beschikbaar bent of jezelf inplannen voor beschikbare diensten. Zo kies je altijd zelf op welk moment en hoe vaak je werkt. Op deze manier kan je tijdens drukke weken minder werken en juist tijdens de vakantieperiode meer werken.

Een bijbaan die echt bij je past

Recruit a Student werkt er aan om jou te koppelen met een werkplek die echt bij je past. Wij vinden het erg belangrijk dat jij ook een persoonlijke klik hebt met het bedrijf. Natuurlijk moeten wij jou hiervoor eerst leren kennen, dit doen we door je uit te nodigen bij ons op kantoor voor een gesprek. Tijdens dit gesprek proberen wij zoveel mogelijk over jou te weten te komen. Dan kunnen wij jou matchen met een opdrachtgever die bij je past. Zo zorgt Recruit a Student er voor dat jij de perfecte bijbaan in Hilversum vindt!

Bekijk alle bijbanen in Hilversum

Klinkt een bijbaan in Hilversum via Recruit a Student al iets voor jou? Meld je dan snel aan bij ons via de website. Wij houden je dan altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures. Bekijk ook even onze vacatures en solliciteer op een functie die je wel ziet zitten. Recruit a Student vindt een bijbaan die echt bij je past!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!