Bijbaan hostess

Ben je representatief en zeer enthousiast op zoek naar een nieuw baantje? Bij Recruit a Student kan je aan de slag als bijbaan hostess. Je wordt het gezicht van het bedrijf en dit zorgt voor veel naamsbekendheid! Recruit a Student heeft een tal van vacatures online staan en hierbij zit er zeker iets wat je aantrekt. Wij werken met hoogwaardig opgeleide studenten vanuit het hbo of wo. Verder hebben we jarenlange ervaring met het vinden en plaatsen van studenten en starters in de arbeidsmarkt. Wij vergelijken de kwaliteiten en competenties van jou als student en matchen die met het perfecte bedrijf! Wij streven ernaar om onze studenten veel werkervaring te laten opdoen.

De beste selectie!

Recruit a Student heeft een goed systeem waarbij wij het beste uit jou en het betreffende bedrijf kunnen halen. Dit heet het werving- en selectieproces. Wij zorgen hiermee dat jouw capaciteiten goed worden benut en matcht met die van een goed bedrijf. Zo voel je je snel op je gemak en zijn resultaten snel en gegarandeerd! Verder zijn we op zoek naar studenten die de Nederlandse taal uitstekend beheersen, enthousiast en proactief zijn. Wij kijken daarom naar de bedrijfscultuur en jouw persoonlijke karaktereigenschappen. Dus ben jij gedreven, gemotiveerd en klaar voor een (nieuwe) uitdaging? Dan zijn we zeker op zoek naar jou! Neem contact met ons op en wij plaatsen je in een bedrijf waarin je kan doorgroeien en ontwikkelen, voor verdere arbeidsmogelijkheden. Daarbij is het de bedoeling dat wij het talent van morgen, vandaag in huis halen!

Hoe werkt Recruit a Student?

Ben je momenteel aan het studeren of ben je net klaar met studeren? Wil je naast je studie bijverdienen én relevante werkervaring opdoen? Meld je dan aan voor de studentenpool van Recruit a Student. Studenten uitzendbureau Recruit a Student heeft de ideale financiële bijbaan in voor jou! Recruit a Student probeert jou bij de juiste organisatie te plaatsen of blijf up-to-date van de meest recente vacatures. Zowel voor studenten als voor starters hebben wij altijd leuke en geschikte financiële bijbanen beschikbaar. Schrijf je direct in en kom terecht in onze database, zodra er een leuke financiële bijbaan beschikbaar is waar jij voor in aanmerking komt nemen wij contact met je op.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!