Bijbaan in Amersfoort

Een bijbaan in Amersfoort die perfect te combineren is met jouw studie? Daar helpt Recruit a Student je graag bij! Onze opdrachtgevers zijn altijd op zoek naar studenten die verantwoording durven te nemen. Wij zien het als onze missie om voor jou de ideale studie gerelateerde bijbaan te vinden. Een bijbaan in Amersfoort bij Recruit a Student is meer dan alleen een loonstrook, wij bieden jou de kans om waardevolle werkervaring op te doen.

Om jou maximale flexibiliteit te bieden werken wij met een planning van week tot week. Zo zorgen veranderingen in jouw schoolrooster nooit voor problemen. Tevens geven wij je hiermee de kans om in bijvoorbeeld een toets week een stap terug te nemen en kun je in de vakanties juist meer uren werken door het vervullen van losse klussen. Maximale flexibiliteit en relevante werkervaring garanderen wij jou met een bijbaan in Amersfoort via Recruit a Student.

Heb jij interesse in een bijbaan in Amersfoort? Bekijk dan onze actuele vacatures en solliciteer op een (bij)baan die bij je past. Ook kun je jezelf inschrijven zodat jij altijd als eerst op de hoogte bent van onze nieuwste vacatures.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!