Bijbaan Leeuwarden

Ben jij een student en ben je op zoek naar een leerzame studenten bijbaan in Leeuwarden? Dan ben je bij studenten uitzendbureau Recruit a Student aan het juiste adres. Als uitzendbureau met focus op studenten hebben wij veel verschillende soorten vacatures in uiteenlopende branches. Je vindt bij Recruit a Student dus altijd de bijbaan Leeuwarden die echt bij je past.

​Op flexibele basis werken in Leeuwarden

Wij begrijpen dat het voor studenten lastig kan zijn om ver vooruit te plannen door wisselende schoolroosters en een druk studentenleven. Daarom bieden wij je veel flexibiliteit. Wekelijks kun je jouw beschikbaarheid doorgeven via onze website of app. Wij werken met een planning van week tot week en je bepaalt dus zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Dit is erg handig wanneer je bijvoorbeeld tijdens een tentamenweek niet veel tijd hebt om te werken en wanneer je tijdens vakanties juist graag meer wilt werken om zo lekker wat geld te verdienen.

​Een bijbaan die echt bij je past!

Verder bieden wij studenten de kans om via hun bijbaan Leeuwarden werkervaring op te doen in het werkveld waarin zij na hun studie willen gaan werken. Dit staat natuurlijk goed op je CV maar het zorgt er ook voor dat jij tijdens je studie al een groot zakelijk netwerk op kunt bouwen. Deze combinatie zorgt ervoor dat de kans op een goede baan na je studie aanzienlijk wordt vergroot. Met een bijbaan Leeuwarden via Recruit a Student verdien je dus niet alleen geld maar doe je ook veel waardevolle werkervaring op waardoor jij jezelf kunt onderscheiden van jouw studiegenoten.

Meer informatie

Ben je benieuwd welke vacatures er momenteel openstaan in Leeuwarden en omstreken? Bekijk dan het overzicht van onze actuele vacature. Wil jij geen enkele nieuwe vacature die aansluit op jouw profiel meer missen?

Schrijf jezelf dan in

bij Recruit a Student Leeuwarden. Wanneer je dit doet nemen wij contact met je op wanneer er nieuwe vacature beschikbaar waarvan wij denken dat deze bij je past. Via Recruit a Student vind je snel en eenvoudig een leuke bijbaan in Leeuwarden!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!