Bijbaan Nijmegen

Ben jij een student in Nijmegen en wil jij graag een flexibele bijbaan? Studenten uitzendbureau Recruit a Student helpt jou hier graag bij. Omdat wij met veel verschillende bedrijven in de omgeving van Nijmegen samenwerken beschikken wij over een groot aanbod van vacatures in uiteenlopende branche. Daarom vind je via Recruit a Student eenvoudig en snel een bijbaan Nijmegen die bij je past!

​Een studie gerelateerde bijbaan!

Als uitzendbureau voor studenten bieden wij veel studie gerelateerde bijbanen aan. Dankzij een studie gerelateerde bijbaan kun jij al tijdens jouw studie een hoop waardevolle werkervaring opdoen. Zo bouw je een interessant zakelijk netwerk op en kun jij jezelf onderscheiden van jouw studiegenoten. Tevens zorgt een leerzame bijbaan naast je studie ervoor dat de kans op een goede baan na je studie aanzienlijk wordt vergroot. Het is ook een groot voordeel voor je toekomstige werkgever dat je al wat kennis hebt over het vakgebied door je studie. Zo kost het een stuk minder tijd om je in te werken en zal je snel meedraaien in het systeem van het bedrijf. Een bijbaan via Recruit a Student zorgt dus voor de perfecte combinatie van geld verdienen en werkervaring opdoen!

​Flexibele bijbaan Nijmegen

Het studentenleven is vaak onvoorspelbaar door wisselende roosters en een druk sociaal leven. Tijdens drukke tentamenweken heb je minder tijd om te werken terwijl je tijdens vakanties misschien juist wel meer wilt werken. Bij Recruit a Student is dat geen enkel probleem. Wij werken met een planning van week tot week en beschikken over een onlineplanningstool. Jij kunt zelf iedere week jouw beschikbaarheid doorgeven en je kunt via de app of website jezelf inplannen op openstaande diensten. Zo bepaal je dus altijd zelf wanneer en hoe vaak je werkt. 

Ben je geïnteresseerd in een bijbaan Nijmegen via Recruit a Student? Bekijk dan eens onze openstaande vacatures. Je kunt eenvoudig en snel digitaal solliciteren op een functie die jou aanspreekt. Of schrijf jezelf in zodat jij altijd als eerst op de hoogte bent van de nieuwste bijbanen Nijmegen. Recruit a Student helpt jou graag met het vinden van een bijbaan die echt bij jou past.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!