Bijbaan Rotterdam

Ben jij een student in Rotterdam en op zoek naar een leuke en leerzame bijbaan? Dan ben jij bij studenten uitzendbureau Recruit a Student Rotterdam aan het juiste adres. Als uitzendbureau voor studenten hebben wij veel vacatures voor studenten bijbanen openstaan in uiteenlopende branches. Je vindt Recruit a Student dus altijd de bijbaan die bij jou past! 

​Een flexibele bijbaan

Roosterwijzigingen, groepsprojecten, vereniging verplichtingen en het studentenleven in het algemeen zorgen ervoor dat het leven van een student vaak zeer onregelmatig is. Het kan daarom erg lastig zijn om ver vooruit te plannen. Daarom bieden wij flexibele bijbanen in Rotterdam aan voor studenten. Wij werken met een planning van week tot week en jij kunt zelf jouw beschikbaarheid doorgeven via onze app of website. Je kunt dus per week zelf bepalen wanneer en hoe vaak je werkt. Dit biedt jou de mogelijkheid om tijdens drukke tentamenweken minder te werken en tijdens rustigere periodes zoals vakanties juist meer te werken. Je hebt het allemaal zelf in de hand!

​Een bijbaan die echt bij je past

Als uitzendbureau voor studenten zien wij het als onze missie om voor studenten een studie gerelateerde bijbaan te vinden. Hierdoor bieden wij jou de kans om al tijdens je studie een hoop relevante werkervaring op te doen en jezelf te ontwikkelen tot young professional. Dankzij jouw studie gerelateerde bijbaan Rotterdam bouw je een professioneel netwerk op en onderscheid jij jezelf van jouw studiegenoten. Een bijbaan via Recruit a Student staat niet alleen goed op je CV, het zorgt er ook voor dat de kans op een goede baan na je studie aanzienlijk wordt vergroot. Een bijbaan Rotterdam via Recruit a Student zorgt voor de ideale combinatie van geld verdienen en waardevolle werkervaring opdoen!

Heb jij interesse in een bijbaan Rotterdam via Recruit a Student? Bekijk dan onze openstaande vacatures en solliciteer eenvoudig en snel op een functie die jou aanspreekt. Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures? Schrijf jezelf dan in bij Recruit a Student Rotterdam zodat je geen enkele vacature meer mist. Recruit a Student helpt jou graag met vinden van jouw ideale bijbaan!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!