Bijbaan Tilburg

Wil jij graag een bijbaan in Tilburg die je goed kunt combineren met je studie en waarbij je waardevolle werkervaring op kunt doen? Kies dan voor een studenten bijbaan via Recruit a Student. Als uitzendbureau met de focus op studenten bieden wij verschillende vacatures voor studenten aan in uiteenlopende branches. Hierdoor vindt je bij Recruit a Student altijd een bijbaan die echt bij je past!

​Flexibele bijbaan 

Wij begrijpen als geen ander dat het voor studenten lastig kan zijn om ver vooruit te plannen door wisselende schoolroosters en een druk studentenleven. Daarom bieden wij jou veel flexibiliteit en werken wij met een planning van week tot week. Je kunt wekelijks jouw beschikbaarheid doorgeven via onze app of onze website. Hierdoor bepaal je zelf waar, wanneer en hoeveel je iedere week werkt. Dit is erg handig wanneer je tijdens drukke tentamenweken minder tijd hebt om te werken maar tijdens bijvoorbeeld vakanties juist meer wilt werken om lekker bij te verdienen!

Je kunt ervoor kiezen om voor één vaste opdrachtgever aan de slag te gaan in de vorm van een vaste bijbaan. Maar wij bieden je ook de mogelijkheid om voor meerdere opdrachtgevers werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor is het werk zeer afwisselend en doe je veel nieuwe werkervaring op. Daarbuiten kun je ook nog losse klussen vervullen zoals het werken tijdens de tofste evenementen en festivals in Nederland!

​Een bijbaan die echt bij je past!

Om er voor te zorgen dat jij een bijbaan vindt die echt bij je past plannen wij een kennismakingsgesprek met jou in voordat wij je voorstellen aan een opdrachtgever. Tijdens dit gesprek willen wij je leren kennen en willen we te weten komen wat je leuk en wat je absoluut niet leuk vindt. Hierdoor kunnen wij gericht voor je op zoek gaan naar een bijbaan Tilburg die volledig aansluit op jouw wensen. Je vindt de ideale bijbaan makkelijk en snel via studenten uitzendbureau Recruit a Student.

Wil jij ook graag een leerzame bijbaan Tilburg? Bekijk dan onze openstaande vacatures en solliciteer op een functie die jou aanspreekt! Je kunt jezelf ook inschrijven bij Recruit a Student Tilburg. Wanneer je jezelf ingeschreven hebt nemen wij direct contact met je op wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is die aansluit op jou profiel.

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!