Bijbaan Utrecht

Studeer jij in Utrecht en wil jij graag een bijbaan die goed te combineren is met jouw studie en drukke studentenleven? Studenten uitzendbureau Recruit a Student Utrecht helpt jou hier graag bij. Als uitzendbureau voor studenten bieden wij veel verschillende vacatures aan voor studenten in uiteenlopende branches. Zo vind je bij Recruit a Student altijd een bijbaan Utrecht die echt bij je past!

Flexibele bijbanen Utrecht

Voor veel studenten is ver vooruit plannen erg lastig door wisselende schoolroosters. Daarom bieden wij jou met een bijbaan Utrecht via Recruit a Student veel flexibiliteit. We werken met een planning van week tot week en via onze app of website kun je zelf wekelijks jouw beschikbaarheid doorgeven. Dit zorgt ervoor dat jij zelf kunt bepalen hoe vaak, waar en wanneer je werkt. Op deze manier kun je tijdens drukke tentamenweken eenvoudig minder werken en kun je bijvoorbeeld tijdens vakanties meer werken.

Wij bieden je de mogelijkheid om voor een vaste opdrachtgever te werken in de vorm van een vaste bijbaan. Maar het is voor studenten ook mogelijk om voor meerdere opdrachtgevers verschillende soorten werkzaamheden uit te voeren. Hierdoor blijft je werk zeer afwisselend en doe je veel nieuwe werkervaring op. Daar buiten kun je ook nog losse klussen vervullen zoals werken op toffe festivals en concerten.

​Een bijbaan Utrecht die bij je past!

Wanneer je jezelf al tijdens je studie wilt ontwikkelen tot young professional en je graag werkervaring op wilt doen in het vakgebied waarin je na je studie wilt gaan werken is het handig om een bijbaan te hebben die aansluit op je studie. Hierdoor onderscheid je jezelf van jouw studiegenoten en wordt de kans op een goede baan na je studie aanzienlijk vergroot. Om voor jou een bijbaan Tilburg te vinden die goed bij jou en jouw studie past, plannen wij eerst een kennismakingsgesprek met je in. Tijdens dit gesprek willen we je graag beter leren kennen zodat wij hierna op zoek kunnen gaan naar een bijbaan die aansluit op jouw profiel en wensen.

Ben je benieuwd naar de bijbanen Utrecht die wij aanbieden? Je kunt het gehele overzicht van onze vacatures bekijken en eenvoudig solliciteren op een functie die jou aanspreekt. Ook kun je jezelf inschrijven bij Recruit a Student. Wanneer je dit doet kom je in onze database terecht en nemen wij contact met je op wanneer er een nieuwe vacature beschikbaar is die aansluit op jouw profiel!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!