Bijbaan Venlo

Studeer jij in Venlo en ben je op zoek naar een leerzame bijbaan die te combineren is met jouw studie? Dan is een bijbaan via Recruit a Student de perfecte uitkomst voor jou. Werken via Recruit a Student is niet alleen heel erg flexibel, maar je doet ook nog erg veel echt waardevolle ervaring op bij onze opdrachtgevers.

​Het turbulente leven van een student

Als student heb je een druk en vol leven. Je hebt verplichtingen van alle kanten. Voor je studie heb je colleges, tentamen en groepsprojecten. Je studenten- en sportverenigingen willen een keer bij elkaar komen en daarnaast heb je ook nog je sociale leven. Wij begrijpen dit erg goed. Om deze reden plannen wij bij Recruit a Student nooit te ver vooruit. Bij veel van onze opdrachtgevers vullen wij planningen een week vooraf. Zo houden wij onze flexibiliteit maximaal. Om dit toch goed in te vullen werken wij met onze poolmanager app. Via de app heb jij altijd controle over je beschikbaarheid, kan je reageren op open diensten en kan je informatie bekijken van de diensten waar je al staat ingepland. Zo heb je altijd alles wat je moet weten bij de hand ook buiten kantooruren. Onze opdrachten zijn daarnaast verdeeld in vaste bijbanen, flexibele bijbanen en flexibele klussen. Zo kan je altijd werken zelfs met een flexibel rooster.

​Een bijbaan Venlo die echt bij je past

Wij vinden het belangrijk dat wij jou plaatsen bij een bedrijf waar jij optimaal tot je recht komt. Dit betekent dat je niet alleen professioneel op je plek moet zitten, maar ook persoonlijk een fijn gevoel hebt binnen het bedrijf. Om dit te kunnen garanderen nodigen we je altijd uit voor een uitgebreide kennismaking bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek proberen wij jou beter te leren kennen om te weten te komen binnen welk soort bedrijf jij het beste past. Zo maken wij bij Recruit a Student altijd de perfecte match!

Door aan de slag te gaan via Recruit a Student kan jij echt waardevolle werkervaring op doen. Daarnaast bouw je ook nog een waardevol zakelijk netwerk op die jou als young professional veel kan opleveren. Deze ervaring en dit netwerk geven jou een voorsprong op studiegenoten die niet voor een vergelijkbare bijbaan kiezen. Daarom is een bijbaan Venlo de ideale combinatie tussen geld verdienen en jezelf ontwikkelen!

Meer informatie over een bijbaan Venlo

Klinkt een bijbaan in Venlo via Recruit a Student al iets voor jou? Schrijf je dan snel in via onze website. Wanneer je jezelf inschrijft houden wij jou altijd op de hoogte van de nieuwste vacatures. Of bekijk onze vacatures en solliciteer op een functie die jou aanspreekt. Recruit a Student vindt voor jou een bijbaan die echt bij je past!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!