Bijbaan Verzekeringsmaatschappij

Heb je interesse in een bijbaan bij een verzekeringsmaatschappij? Recruit a Student staat voor je klaar! Ben je nog aan het studeren of pas afgestudeerd? Dan biedt Recruit a Student een uitdagende bijbaan voor je. Het gaat voornamelijk om administratieve ondersteuning. Bij onze opdrachtgever bestaat het team voornamelijk uit positief ingestelde mensen die een proactieve houding aannemen. Jij grijpt kansen met beide handen aan en neemt je verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een informeel team. Verder is de functie behoorlijk leerzaam en staat het goed op jouw cv. Het werk is precies en nauwkeurig, hierdoor dien je heel secuur te werk te gaan. Bekijk onze vacatures.

De beste selectie!

Recruit a Student heeft een goed systeem waarbij wij het beste uit jou en het betreffende bedrijf kunnen halen. Wij zorgen hiermee dat jouw capaciteiten goed worden benut en matcht met die van een goed bedrijf. Zo voel je je snel op je gemak en zijn resultaten snel en gegarandeerd! Verder zijn we op zoek naar studenten die de Nederlandse taal uitstekend beheersen, enthousiast en proactief zijn. Wij kijken daarom naar de bedrijfscultuur en jouw persoonlijke karaktereigenschappen. Dus ben jij gedreven, gemotiveerd en klaar voor een (nieuwe) uitdaging? Dan zijn we zeker op zoek naar jou! 

Neem contact met ons op en wij plaatsen je in een bedrijf waarin je kan doorgroeien en ontwikkelen, voor verdere arbeidsmogelijkheden. Daarbij is het de bedoeling dat wij het talent van morgen, vandaag in huis halen!

Hoe werkt Recruit a Student?

Ben je momenteel aan het studeren of ben je net klaar met studeren? Wil je naast je studie bijverdienen én relevante werkervaring opdoen? Meld je dan aan voor de studentenpool van Recruit a Student. Studenten uitzendbureau Recruit a Student heeft de ideale financiële bijbaan in  voor jou! Recruit a Student probeert jou bij de juiste organisatie te plaatsen of blijf up-to-date van de meest recente vacatures. Zowel voor studenten als voor starters hebben wij altijd leuke en geschikte financiële bijbanen  beschikbaar. Schrijf je direct in en kom terecht in onze database, zodra er een leuke bijbaan in de verzekeringsbranche beschikbaar is waar jij voor in aanmerking komt, nemen wij contact met je op.

 

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!