Bijbaan Vlissingen

Studeer jij in Vlissingen en wil jij graag een flexibele bijbaan die goed te combineren is met je studie? Studenten uitzendbureau Recruit a Student beschikt over een groot aanbod van vacatures voor studenten in diverse branches. Via Recruit a Student vind je eenvoudig en snel een bijbaan Vlissingen die perfect aansluit op jouw studentenleven.

​Een flexibele bijbaan Vlissingen

Wij begrijpen dat het leven van een student turbulent kan zijn en dat het lastig kan zijn om ver vooruit te plannen. Daarom kun je via Recruit a Student op zeer flexibele basis naast je studie werken. Omdat wij werken met een planning van week tot week en je zelf jouw beschikbaarheid wekelijks door kunt geven via de app, bepaal je zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Hierdoor is het mogelijk om tijdens drukke tentamen minder, of niet te werken en kun je bijvoorbeeld tijdens vakanties juist meer werken. Je hebt het zelf in de hand!

​Een bijbaan die echt bij je past

Als uitzendbureau voor studenten zien wij het als ons doel om voor jou een bijbaan Vlissingen te vinden die aansluit op jouw studie en interesses. Hierdoor kun je dus al tijdens je studie werkervaring opdoen binnen het vakgebied waarin je na je studie wilt gaan werken. Je ontwikkelt jezelf tot young professional en je bouwt een interessant zakelijk netwerk op. Een leerzame bijbaan naast je studie zorgt ervoor dat de kans op een goede baan na het afstuderen aanzienlijk wordt vergroot.

​Aan de slag via Recruit a Student

Wil jij graag een flexibele bijbaan Vlissingen waarmee je niet alleen geld verdient, maar ook veel waardevolle werkervaring opdoet? Bekijk het overzicht van onze vacatures en solliciteer direct op een functie die bij je past! Je kunt jezelf ook inschrijven bij Recruit a Student zodat je altijd als eerst op de hoogte bent van de nieuwste vacatures. Via Recruit a Student vind je eenvoudig en snel een bijbaan Vlissingen die echt bij je past!

Wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Schrijf je dan nu in bij Recruit a Student!